Луксембург побиједио Босну и Херцеговину 2:0

Очајна игра фудбалске репрезентације БиХ у утакмици против Луксембурга у Зеници.

Фудбал 20.06.2023 | 22:56
Луксембург побиједио Босну и Херцеговину 2:0

Гости су однијели цијели плијен. Стријелац јединог гола био је Боргес Санцхес који је погодио након грешке у одбрани БиХ.

Баришић је катастрофално погријешио.

У првом полувремену једину праву шансу за БиХ је имао Кенан Кодро када је главом са пет метара погодио стативу. То је било све од бх. репрезентације у првом полувремену.

У другом дијелу Луксембург је могао повећати водство већ на старту, али грешку бх. одбране не користи Барреиро који је изашао сам испред Шехића.

Прилику за изједначење била је у 56. минути. Након што је Џеко оборен у шеснаестерцу Луксембурга и вар провјере, досуђен је пенал. Ужасно је шутирао Амир Хаџиахметовић и послао лопту високо преко гола.

У 74. минути Синани користи нову велику грешку у одбрани, Шехић лоше истрчава и Луксембург повећава водство. .

Звиждуци с трибина Билиног поља најбоље су осликали вечерашње издање бх. репрезентативаца. Осим тога пред крај утакмице трибинама је одјекивало "Фарук, одлази".

Након новог пореза, бх. репрезентација је додатно смањила шансе за одлазак на ЕУРО. Након четири утакмице БИХ има једну побједу и три пораза.

БиХ с Исландом дијели задње мјесто са по 3 бода. Португал је први са 12 бодова, Словачка има 10, Луксембург 7.

(БН/Вијести.ба) Фото: Вијести.ба

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Дјукановиц

22.06.2023 06:41

Гдје су лопте вицо зељковицу за фудбалског гиганта са истока републике српске, Офк сековици. Обећао си као председник фудбалског савеза и слагао. Поздрав из институције зване офк сековици.

ОДГОВОРИТЕ