Мандин брат открио шта је отерало глумца у гроб: Плаћао је кредит 100.000 дин месечно

Глумац напустио нас је пре седам година, изненада и на жалост целе Србије која је обожавала његове улоге у култним филмовима. Манда се срушио на претпремијери дечје представе у позоришту "Бошко Буха", а његов брат је испричао да му је здравље било нарушено због проблема са кредитом.

Магазин 15.06.2023 | 18:03
Мандин брат открио шта је отерало глумца у гроб: Плаћао је кредит 100.000 дин месечно

Брат Милорада Мандића Манде Ненад, рекао је својевремено да је легендарног глумца "убио кредит за стан и проблеми у вези са реновирањем позоришта Бошко Буха".

Он наводи да су финансијски проблеми озбиљно нарушили Мандино здравље због чега је преминуо 15. јуна 2016. године на бини док је играо представу.

"Кредит за стан и позориште су га одвели у гроб. Постао је 2014. године управник позоришта које није реновирано од Другог светског рата. Много је желео да га среди, сам је јурио спонзоре. И Новак Ђоковић је донирао новац, али то није било довољно. Целог себе је давао, са мајсторима остајао до три, четири ујутру и радио барабар са њима. Узимао је шпакле и гулио зидове, а ујутру куповао бурек. Сећам се да му је и син Филип говорио да иде кући и одспава мало, али он није хтео", рекао је Ненад и открио да позориште није било једини проблем.

<пицтуре цласс="лозад лоадед" титле="манда кредит за стан драган бјелогрлиц " дата-тоггле-цласс="лоадед" дата-алт=" манда кредит за стан драган бјелогрлиц" дата-лоадед="труе"><соурце срцсет="хттпс://статиц.мондо.рс/Пицтурес/950/1689/438489/јпег/дјоковиц-јдп-мондо-стефан-стојановиц-39.јпг" медиа="(мин-wидтх: 1024пx)" /><соурце срцсет="хттпс://статиц.мондо.рс/Пицтурес/760/1351/438489/јпег/дјоковиц-јдп-мондо-стефан-стојановиц-39.јпг 2.4x, хттпс://статиц.мондо.рс/Пицтурес/950/1689/438489/јпег/дјоковиц-јдп-мондо-стефан-стојановиц-39.јпг 2.5x" медиа="(мин-wидтх: 320пx)" /><имг алт=" манда кредит за стан драган бјелогрлиц" /><ците цласс="сторy-пхото-рте-соурце">ИЗВОР: МОНДО/ СТЕФАН СТОЈАНОВИЋ

"Када се оженио <а хреф="хттпс://мондо.рс/Забава/Филм/а1450406/манда-супруга-ања-мандиц-однос-са-децом-из-првог-брака.хтмл">Ањом дигао је кредит да купи стан. Али, пошто је већ био у годинама, морао је да плаћа осигурање како би се кредит обнављао. Узео је кредит у швајцарцима, јер је тада био најисплативији, али му је после годину и по дана пресео. Плаћао је скоро 100.000 месечно рату за кредит. То га је страшно мучило. Није лако сваког месеца зарадити тај новац, а где су остали трошкови.

Ненад открива да је после Мандине смрти Ања имала проблем са банком, која није хтела да исплати осигурање, али да се њихов кум Драган Бјелогрлић умешао и успео да реши проблем.

"Кредит је враћен захваљујући Бјели. Рекао им је: Или ћете да пребаците новац од осигурања или ћете дати три милиона евра да се оперете од срамоте коју ћу да вам направим. У року од 24 сата новац је био на рачуну".

(мондо.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар