Бањалука:Три лица физички нападнута и повријеђена

- Припадници Полицијске управе Бањалука раде на расвјетљавају два случаја физичког напада у којима су три лица повријеђена.

Република Српска 20.03.2023 | 10:38
Бањалука:Три лица физички нападнута и повријеђена

Из ове управе је саопштено да је полиција ухапсила лице чији су иницијали С.В. из Бањалуке због сумње да је напало оштећено лице и повриједило га.

Надлежној полицијској станици пријављена је туча у угоститељском објекту у Бањалуци. Полицајци су на лицу мјеста затекли оштећено лице са видљим повредама, те утврдили да га је напао непознати мушкарац који му је задао више удараца песницом у главе.

Оштећеном је указана љекарска помоћ на Универзитетском клиничком центру Републике Српске, а полиција је дошла до сазнања да се лице С.В. може довести у везу са извршењем кривиног дјела тешка тјелесна повреда, те је због тога ухапшено.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Полиција предузима и мјере на документовању случаја након што су два оштећена лица пријавила да су их физички напали мушкарци који раде као обезбјеђење у угоститељском објекту у Бањалуци.

Оштећеним лицима је указана љекарска помоћ у Служби хитне медицинске помоћи у Бањалуци. О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Припадници Полицијске управе Бањалука предузимају мјере на расвјетљавају случаја оштећења улазних врата и реклама на објекту које користи удружење грађана из Бањалуке. О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва.

(Срна) Фото: Илустрација/МУП

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Идемо

20.03.2023 10:00

Сигуран град,ма браво стоп насиљу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лакташи

20.03.2023 10:07

Постајемо Колумбија,само клубови пуни дању и ноћи и кафићи а као нека криза....Треба јос јаче притегнути?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања Лука центар

20.03.2023 10:12

Моја град у којем сам рођен прије 52 године и у којем зивим цијели зивот, никад лосије није изгледао, и никад лосија ситуација до прије годину дана није била! Град нам води Гламоч, Босански Петровац, Сипово, Лактаси и Петрићевац. Немоземо напријед да си пита. Мислио сам да це овај мали Станивуковиц несто промијенит, ал од тога нема ниста! Само ,,српство" и ,,патриотизам" и сто гушћа магла и мрак. То је нама наша борба дала. ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ветеран 92

20.03.2023 11:20

Баш тако другар..ништа погријешио ниси.

Name

Петар

20.03.2023 10:32

Бања Лука је град насиља, а заштитари су некада били гориле, а сада су само обични мајмуни без мозга.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Млокрад

20.03.2023 19:08

То су припадници српске цасти ,требало је дозволити да их региструјемо као ,,Додигову војску,, која би била слободна у изврсавању кривицних дјела ,ликвидација, хапсења ,малтретирања, пљацке и отимања од народа

Name

.Сутлија.

20.03.2023 10:39

Само хапсит и у прдекану и новцану казну уз то...

ОДГОВОРИТЕ