Banjaluka:Tri lica fizički napadnuta i povrijeđena

- Pripadnici Policijske uprave Banjaluka rade na rasvjetljavaju dva slučaja fizičkog napada u kojima su tri lica povrijeđena.

Republika Srpska 20.03.2023 | 10:38
Banjaluka:Tri lica fizički napadnuta i povrijeđena

Iz ove uprave je saopšteno da je policija uhapsila lice čiji su inicijali S.V. iz Banjaluke zbog sumnje da je napalo oštećeno lice i povrijedilo ga.

Nadležnoj policijskoj stanici prijavljena je tuča u ugostiteljskom objektu u Banjaluci. Policajci su na licu mjesta zatekli oštećeno lice sa vidljim povredama, te utvrdili da ga je napao nepoznati muškarac koji mu je zadao više udaraca pesnicom u glave.

Oštećenom je ukazana ljekarska pomoć na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, a policija je došla do saznanja da se lice S.V. može dovesti u vezu sa izvršenjem krivinog djela teška tjelesna povreda, te je zbog toga uhapšeno.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Policija preduzima i mjere na dokumentovanju slučaja nakon što su dva oštećena lica prijavila da su ih fizički napali muškarci koji rade kao obezbjeđenje u ugostiteljskom objektu u Banjaluci.

Oštećenim licima je ukazana ljekarska pomoć u Službi hitne medicinske pomoći u Banjaluci. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka preduzimaju mjere na rasvjetljavaju slučaja oštećenja ulaznih vrata i reklama na objektu koje koristi udruženje građana iz Banjaluke. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva.

(Srna) Foto: Ilustracija/MUP

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Idemo

20.03.2023 10:00

Siguran grad,ma bravo stop nasilju.

ODGOVORITE
Name

Laktaši

20.03.2023 10:07

Postajemo Kolumbija,samo klubovi puni danju i noći i kafići a kao neka kriza....Treba jos jače pritegnuti?

ODGOVORITE
Name

Banja Luka centar

20.03.2023 10:12

Moja grad u kojem sam rođen prije 52 godine i u kojem zivim cijeli zivot, nikad losije nije izgledao, i nikad losija situacija do prije godinu dana nije bila! Grad nam vodi Glamoč, Bosanski Petrovac, Sipovo, Laktasi i Petrićevac. Nemozemo naprijed da si pita. Mislio sam da ce ovaj mali Stanivukovic nesto promijenit, al od toga nema nista! Samo ,,srpstvo" i ,,patriotizam" i sto gušća magla i mrak. To je nama naša borba dala. ?

ODGOVORITE
Name

Veteran 92

20.03.2023 11:20

Baš tako drugar..ništa pogriješio nisi.

Name

Petar

20.03.2023 10:32

Banja Luka je grad nasilja, a zaštitari su nekada bili gorile, a sada su samo obični majmuni bez mozga.

ODGOVORITE
Name

Mlokrad

20.03.2023 19:08

To su pripadnici srpske casti ,trebalo je dozvoliti da ih registrujemo kao ,,Dodigovu vojsku,, koja bi bila slobodna u izvrsavanju krivicnih djela ,likvidacija, hapsenja ,maltretiranja, pljacke i otimanja od naroda

Name

.Sutlija.

20.03.2023 10:39

Samo hapsit i u prdekanu i novcanu kaznu uz to...

ODGOVORITE