Бијонсе оборила рекорд освојила 4 Гремија а како су прошле остале звезде!

Поп звезда Бијонсе оборила је рекорд на додели Гремија за највише освојених награда у каријери, али је поново изгубила у престижној категорији за албум године од британског певача Харија Стајлса.

Забава 06.02.2023 | 20:25
Бијонсе оборила рекорд освојила 4 Гремија а како су прошле остале звезде!

Бијонсе је освојила четири Гремија, укључујући за најбољи денс/електронски албум, чиме је у својој каријери укупно освојила 32. Досад је тај рекорд, с 31 освојеним трофејом, држао покојни диригент класичне музике Георг Солти.

 
Bijonse
ФОТО: ФРАЗЕР ХАРРИСОН / ГЕТТY ИМАГЕС / ПРОФИМЕДИА

Награда за најбољи албум припала Стајлсу

Упркос успеху током година, 41-годишња Бијонсе никада није освојила награду за најбољи албум. Хари Стајлс добио је ту престижну награду за албум "Харрy'с Хоусе".

"Толико сам био инспирисан сваким уметником у овој категорији", рекао је изненађени Стајлс примајући награду. Албум певачице Лајзо "Абоут Дамн Тиме" проглашен је албумом године, а песма године је "Јуст Лике Тхат Бонние Раитт".

Hari Stajls
ФОТО: ФРЕДЕРИЦ Ј. БРОWН / АФП / ПРОФИМЕДИА

Америчка џез певачица Самара Џој проглашена је најбољом новом уметницом. Репер Бед Бани је кући однео награду за најбољи албум урбане музике за "Ун Верано Син Ти". Најбољим реп албумом проглашен је Мр. Морале & тхе Биг Степперс Кендрика Ламара.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар