Bijonse oborila rekord osvojila 4 Gremija a kako su prošle ostale zvezde!

Pop zvezda Bijonse oborila je rekord na dodeli Gremija za najviše osvojenih nagrada u karijeri, ali je ponovo izgubila u prestižnoj kategoriji za album godine od britanskog pevača Harija Stajlsa.

Zabava 06.02.2023 | 20:25
Bijonse oborila rekord osvojila 4 Gremija a kako su prošle ostale zvezde!

Bijonse je osvojila četiri Gremija, uključujući za najbolji dens/elektronski album, čime je u svojoj karijeri ukupno osvojila 32. Dosad je taj rekord, s 31 osvojenim trofejom, držao pokojni dirigent klasične muzike Georg Solti.

 
Bijonse
FOTO: FRAZER HARRISON / GETTY IMAGES / PROFIMEDIA

Nagrada za najbolji album pripala Stajlsu

Uprkos uspehu tokom godina, 41-godišnja Bijonse nikada nije osvojila nagradu za najbolji album. Hari Stajls dobio je tu prestižnu nagradu za album "Harry's House".

"Toliko sam bio inspirisan svakim umetnikom u ovoj kategoriji", rekao je iznenađeni Stajls primajući nagradu. Album pevačice Lajzo "About Damn Time" proglašen je albumom godine, a pesma godine je "Just Like That Bonnie Raitt".

Hari Stajls
FOTO: FREDERIC J. BROWN / AFP / PROFIMEDIA

Američka džez pevačica Samara Džoj proglašena je najboljom novom umetnicom. Reper Bed Bani je kući odneo nagradu za najbolji album urbane muzike za "Un Verano Sin Ti". Najboljim rep albumom proglašen je Mr. Morale & the Big Steppers Kendrika Lamara.

(Kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar