Пјевач отишао на преглед, рекли му да има рак

Амел Ћеман Ћемо открио с чиме се суочио након прегледа крајника

Забава 06.02.2023 | 07:56
Пјевач отишао на преглед, рекли му да има рак

Амел Ћеман Ћемо преживео је праву медицинску драму. Од "најобичнијег проблема с глутеусом", завршио је у стању пред сепсу, а потом и чуо најтежу дијагнозу - да болује од карцинома.

Певачу се проблем прво појавио на глутеусу пре две године. "Имао сам инфекцију, апцес на глутеусу, који је изазвао неки вирус. То је био само бол. Све је изазвала мононуклеоза коју сам ја имао, а нисам ни знао да је имам. То је било предсептично стање. Све је било уредно, међутим када је доктор узео то да санира, мислио је да сам ја већ добио сепсу", рекао је певачу емисији "Ординација" на РТС-у и додао да је "након третирања апцеса и гомиле антибиотика", добио копривњачу.

Само лице ми није било захваћено. То је било и од антибиотика, које сам ја и кроз вену добијао, да не бих добио сепсу. Живот ме је научио да не говорим јао, јел има још нешто, јер увек има. Жао ми је што до људи не допире то да је само здравље у животу важно".

Ћемо открива да је највећи проблем тек почињао...

"Боли ме грло, одем код лекара и узимам терапију за ангину. После тога одем код лекара и сазнам да имам кандиду од антибиотика, међутим остане ми на крајнику нешто као карфиол. Онда констатујем да је то изазвала мононуклеоза. Мени је предложено да то морам да отклоним, и првобитни налаз је био позитиван, али већ други налаз је био да су у питању малигне ћелије. Када ми је саопштено, ја сам то само чуо".

"Сео сам у ауто и нисам могао да кренем ни лево, ни десно и само сам почео да плачем. Тако сам стајао сат времена. Прва ствар је била да пошаљем поруку психолошкињи са молбом кад има први слободан термин да дођем. И прво сам то урадио и онда сам кренуо у акцију. Професор који ме је оперисао већ ме је проследио код свог колеге са онкологије. Моји родитељи ништа о овоме нису знали".

Дијагноза је била карцином крајника.

(Мондо/КУРИР ТВ СЦРЕЕНСХОТ)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Др А

06.02.2023 09:25

Није то страсно то се алтернативом излијеци за пола године

ОДГОВОРИТЕ