Pjevač otišao na pregled, rekli mu da ima rak

Amel Ćeman Ćemo otkrio s čime se suočio nakon pregleda krajnika

Zabava 06.02.2023 | 07:56
Pjevač otišao na pregled, rekli mu da ima rak

Amel Ćeman Ćemo preživeo je pravu medicinsku dramu. Od "najobičnijeg problema s gluteusom", završio je u stanju pred sepsu, a potom i čuo najtežu dijagnozu - da boluje od karcinoma.

Pevaču se problem prvo pojavio na gluteusu pre dve godine. "Imao sam infekciju, apces na gluteusu, koji je izazvao neki virus. To je bio samo bol. Sve je izazvala mononukleoza koju sam ja imao, a nisam ni znao da je imam. To je bilo predseptično stanje. Sve je bilo uredno, međutim kada je doktor uzeo to da sanira, mislio je da sam ja već dobio sepsu", rekao je pevaču emisiji "Ordinacija" na RTS-u i dodao da je "nakon tretiranja apcesa i gomile antibiotika", dobio koprivnjaču.

Samo lice mi nije bilo zahvaćeno. To je bilo i od antibiotika, koje sam ja i kroz venu dobijao, da ne bih dobio sepsu. Život me je naučio da ne govorim jao, jel ima još nešto, jer uvek ima. Žao mi je što do ljudi ne dopire to da je samo zdravlje u životu važno".

Ćemo otkriva da je najveći problem tek počinjao...

"Boli me grlo, odem kod lekara i uzimam terapiju za anginu. Posle toga odem kod lekara i saznam da imam kandidu od antibiotika, međutim ostane mi na krajniku nešto kao karfiol. Onda konstatujem da je to izazvala mononukleoza. Meni je predloženo da to moram da otklonim, i prvobitni nalaz je bio pozitivan, ali već drugi nalaz je bio da su u pitanju maligne ćelije. Kada mi je saopšteno, ja sam to samo čuo".

"Seo sam u auto i nisam mogao da krenem ni levo, ni desno i samo sam počeo da plačem. Tako sam stajao sat vremena. Prva stvar je bila da pošaljem poruku psihološkinji sa molbom kad ima prvi slobodan termin da dođem. I prvo sam to uradio i onda sam krenuo u akciju. Profesor koji me je operisao već me je prosledio kod svog kolege sa onkologije. Moji roditelji ništa o ovome nisu znali".

Dijagnoza je bila karcinom krajnika.

(Mondo/KURIR TV SCREENSHOT)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Dr A

06.02.2023 09:25

Nije to strasno to se alternativom izlijeci za pola godine

ODGOVORITE