Ана Рајковић открила ко јој је смјестио аферу са играчима

Ана Рајковић, супруга голмана и српског репрезентативца Предрага Рајковића, дошла је на прославу код репера Цвије, и том приликом је проговорила је о трачевима који су се ширили, док су се наши спотисти такмичили на Светском првенству у Катару.

Магазин 14.12.2022 | 21:25
Ана Рајковић открила ко јој је смјестио аферу са играчима

Она је оштро демантовала ове приче, и открила да зна ко се иза свега крије.

- Аферу су коментарисали чак и светски медији, ја немам више шта да додам, Момци су све рекли. Јако је смешноо то коментарисати, нешто што се није десило без и једног доказа, да се о неком тако прича и да се ствара негативна слика, како о репрезентацији, тако и о жени која је мајка. То је заиста ружно, али бићу искрена. На светском првеснству је било доста Срба, навијача.

Сви су ми они прилазили, са речима подршке, они су заиста били разочарани, јер се ово дешава први пут, да новинари брани нашу репрезентацију, тако и мене. Заиста сам захвална на томе. На твитеру лажни профили, праве аферу која се није десило. Све сам пријавила полицији, на крају сам открила и ко стоји иза свега. Мало ће се сада бавити полиција овим.

Ана је такође открила, да јој је породица у тим тренуцима пролазила кроз ружне ствари, али да је напослетку све то, ојачало њихов однос.

- Нама су се дешавале тешке ствари. Млађи син нам је у болници, нећу ништа коментарисати о томе, али то је оно што је могло да нас пољуља у емотивном смислу. Здравствено стање нашег сина, а не будалаштине које неко пише и измишља. То је само ојачало наш однос, као што можете приметити да се и десило.

Шта је још Рајковићева имала да каже рекла на ову тему, али и на друге, можете погледати у видеу изнад.

(Курир ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Брацо

14.12.2022 20:53

Моја Ана, зашто о мени не пишу афере. Који доказ, код правих нема писања. А фудбалери су прича за себе, част неким. Срамота за репрезентацију Србије. То није требало, али треба се провести у Дохи.12

ОДГОВОРИТЕ