Швајцарска вечерас против Србије без најбољег играча

Како преноси швајцарски "Блик", екипа репрезентација Швајцарске ће у одлучујућем мечу против Србије на Светском првенству бити озбиљно ослабљена.

Спорт 02.12.2022 | 15:59
Швајцарска вечерас против Србије без најбољег играча

Голман Јан Зомер, по многима најбољи појединац Швајцарске, није успео да се опорави пред утакмицу против "Орлова", а међу стативама би требало да га замени Грегор Кобел.

Зомер је један од најбољих голмана Европе. Због прехладе га није било на последњем тренингу пред утакмицу, а "Блик" има информације да га неће бити на голу против Србије.

Брани у животној форми, па ће његов изостанак бити велики ударац за "Сајџије", а исто тако и одлична вест за наше нападаче.

Иако је Грегор Кобел одличан голман, што је доказао и партијама у Менхенгладбаху, далеко је испод Зомеровог квалитета.

Уз то, Мурат Јакин има додатну муку, пошто Нико Елведи такође није успео да се опорави. Уместо њега на терен би требало да уђе Фабијан Шер, фудбалер Њукасла.

(Курир   Фото: Профимедиа)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Драган

02.12.2022 15:25

Јака утјеха...па таман и да је празан гол,џаба све ако нема ко да утјера лопту у њега ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анонyмусс

02.12.2022 15:27

Да играју са 8 играца ни то насим манекенима не помазе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цастле

02.12.2022 17:07

Полако, нема још званичног саопштења. Швајцарци су паметни, знају шта раде. Неће нашима бити лако без обзира и ако не буде бранио...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прика бн

02.12.2022 17:29

26 играча игра за сваку репрезентацију. Изговора нема. Ни за једне ни за друге. Све је отворено, само да камерун не зезне ствар

ОДГОВОРИТЕ