Švajcarska večeras protiv Srbije bez najboljeg igrača

Kako prenosi švajcarski "Blik", ekipa reprezentacija Švajcarske će u odlučujućem meču protiv Srbije na Svetskom prvenstvu biti ozbiljno oslabljena.

Sport 02.12.2022 | 15:59
Švajcarska večeras protiv Srbije bez najboljeg igrača

Golman Jan Zomer, po mnogima najbolji pojedinac Švajcarske, nije uspeo da se oporavi pred utakmicu protiv "Orlova", a među stativama bi trebalo da ga zameni Gregor Kobel.

Zomer je jedan od najboljih golmana Evrope. Zbog prehlade ga nije bilo na poslednjem treningu pred utakmicu, a "Blik" ima informacije da ga neće biti na golu protiv Srbije.

Brani u životnoj formi, pa će njegov izostanak biti veliki udarac za "Sajdžije", a isto tako i odlična vest za naše napadače.

Iako je Gregor Kobel odličan golman, što je dokazao i partijama u Menhengladbahu, daleko je ispod Zomerovog kvaliteta.

Uz to, Murat Jakin ima dodatnu muku, pošto Niko Elvedi takođe nije uspeo da se oporavi. Umesto njega na teren bi trebalo da uđe Fabijan Šer, fudbaler Njukasla.

(Kurir   Foto: Profimedia)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Dragan

02.12.2022 15:25

Jaka utjeha...pa taman i da je prazan gol,džaba sve ako nema ko da utjera loptu u njega ..

ODGOVORITE
Name

Anonymuss

02.12.2022 15:27

Da igraju sa 8 igraca ni to nasim manekenima ne pomaze.

ODGOVORITE
Name

Castle

02.12.2022 17:07

Polako, nema još zvaničnog saopštenja. Švajcarci su pametni, znaju šta rade. Neće našima biti lako bez obzira i ako ne bude branio...

ODGOVORITE
Name

Prika bn

02.12.2022 17:29

26 igrača igra za svaku reprezentaciju. Izgovora nema. Ni za jedne ni za druge. Sve je otvoreno, samo da kamerun ne zezne stvar

ODGOVORITE