Адвокат демантује да је убијен Звицер, вођа кавачког клана

Послије незваничних сазнања да је синоћ нешто послије 20 часова у Панами наводно упуцан вођа кавачког клана Радоје Звицер, огласио се адвокат породице Звицер.

Регион 01.10.2022 | 08:38
Адвокат демантује да је убијен Звицер, вођа кавачког клана

"Демантујем као адвокат породице да је Радивоје Звицер убијен и рањен. Породица је видјела натписе у медијима и да се не би дезинформације и даље шириле важно је да се зна да је мој клијент жив", рекао је Владимир Зарић адвокат породице Звицер.

Подсјетимо, у Панами је наводно убијен вођа клана Кавач Радоје Звицер. Медији у Србији објавили су да је Звицер тешко рањен, а поједини и да је убијен, позивајући се на истражне органе Србије, преносе Новости.

У управи полиције Црне Горе је речено да би о наводном рањавању Радоја Звицера званичне потврде могле да стигну за два до три дана, с "обзиром на све околности и чињеницу да Звицер највјероватније није боравио у тој земљи под својим именом".

Црногорски органи безбједности и даље немају званичне податке о информацији да је у Панами убијен вођа клана Кавач Радоје Звицер.

Црногорски безбједносни извори наводе да имају информације о два убиства у Панами, али да се врше додатне провјере јер се првобитни описи не поклапају са описом Звицера.

Панамски медији јавили су да је убијен мушкарац стар између 40 и 45 година, са надимком "Јаи". Није јасно да ли су случајеви повезани. Звицер се сматра једним од вођа которског клана, који је функционисао на међународном плану.

(Курир)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Ел-Цапо

01.10.2022 06:57

Упласи се и адвпкат јер је он од светца дроге и други наркотика усиамо доста лове,,ја идиота..и српска посла..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лија

01.10.2022 07:04

Можда истину знају паљански "инвеститори" који га госте на Јахорини.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бозе

01.10.2022 07:14

Најприје се скоци,а затим казе хоп!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја

01.10.2022 07:25

Замисли Интерпол незна гдје се скрива овај а адвокат зна,и адвокати заврсили сколу за мафијасе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логика

01.10.2022 07:30

Адвокат зна да је његов клијент жив и зна где је а клијент на међународној цевеној питерници. Јел з овом случају адвокат саучесник?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нико

01.10.2022 10:06

Адвокат зна да је зив али не и гдје се налази, ста мислис да це он реци адвокату гдје се налази хахаха