Фотографије аутомобила - страхота несреће

Аутомобили из саобраћајне несреће у којој су погинуле четири особе на магистралној цести М-17 код Мостара потпуно су смрскани и довезени у круг МУП-а ХНК.

Босна и Херцеговина 25.09.2022 | 11:49
Фотографије аутомобила - страхота несреће

Над њима ће се радити детаљна вјештачење у циљу расвјетљавања стравичне несреће. Како је за Клиx.ба казала дежурна тужитељица ово је најтежи случај који је до сада радила, те су подузете све мјере и радње како би се утврдиле околности које су довеле до стравичне несреће.

"Четири особе су смртно страдале и више њих је задобило повреде различитих категорија. Радиће се обдукција тијела, вјештачење свих возила и тужилаштво ће подузети све мјере и радње у складу са законом како би се случај расвијетлио", казала тужитељица и нагласила како ће истрага трајати данима.

Подсјетимо да су четири особе смртно страдале међу којима је једно дијете, а још четири особе су тешко повријеђене у саобраћајној несрећи која се догодила синоћ око 20 сати на магистралној цести М-17 у мјесту Буна-Затон у близини Бунских канала.

Погинули су Б. К. (35), М.К. (34) и Р. К. (9) који су се налазили у аутомобилу Ренаулт Сцениц те М. П. (46) из аутомобила БМW X5. Сви су с подручја Мостара и околице.

Страдали из аутомобила Ренаулт су чланови породице, а ради се о брачном пару и дјетету. У аутомобилу с њима је била и трогодишња дјевојчица која је ноћас хитно оперирана у Свеучилишној клиничкој болници Мостар и тренутно је у Одјелу за анестезију, реанимацију и интезивно лијечење (ЈИЛ).

Тешке тјелесне повреде су задобиле особе и из друга два аутомобила, марке БМW и Мерцедес.

Увиђај који су обавили припадници Полицијске управе Мостар, под руководством дежурног тужиоца је трајао више од пет сати, а саобраћај је за то вријеме на овој дионици магистралне цесте био потпуно обустављен.

(Клиx/Фото: Клиx)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Липицанер

25.09.2022 10:12

Јака возила велика бензина, страдају они у слабијем ауто туга и само туга сауцесце породици погинулих..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.09.2022 14:05

Ма не треба се викендом увеце нигдје кретати и тацка. Сједи код куце или предји код комсија или локал гдје мозес лагано пјеске. Пуне су улице пијаних и дрогираних манијака са бијесним аутима.

Name

Ре

25.09.2022 10:17

Када це влас конкретне законе да донесе? Ми смо стока за воланом и такве законе треба да имамо. За возњу од 30 км преко ограницења мора бити прописана затворска казна. Без изузетка за власт и народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МД

25.09.2022 17:12

Закон постоји, али када га полиција, додуше пречестим контролама спроводи, људи кажу да пуне буџет, када се ово деси, опет им крива полиција.

Name

Тик ток

25.09.2022 13:32

Путеви лоши, возачи лоши, на техничком све и свашта пролази само дај паре без кочница гума, гледају магарци слаже ли се број мотора као то је битно а негледају гуме и кочнице никад на зелену грану стати у БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мпзе се процитати

25.09.2022 21:02

Тркали се, алкоконисани ....

Name

Гога

25.09.2022 17:23

Ставити камере на свакоме цоску и повецати казне пет пута само се тако моземо изборити са бахатим возацима.

ОДГОВОРИТЕ