Пријатељ открио зашто Леонардо Дикаприо оставља девојке кад напуне 25 година!

Када се сазнало да је Леонардо Дикаприо прекинуо четворогодишњу везу с глумицом и моделом Камилом Мороне (25), многи су се присетили "правила" које каже да глумац никад јавно не излази са женом старијом од 25 година онда је кренула спрдња по друштвеним мрежама.

Забава 01.09.2022 | 20:38
Пријатељ открио зашто Леонардо Дикаприо оставља девојке кад напуне 25 година!

Међутим, извор близак Леонарду Дикаприју објаснио је за Паге Сиx шта заправо стоји иза тога.

Leonardo DikaprioФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/РЕДДИТ

"Кад девојке напуне 25 година, оне траже нешто више. Желе да се удају и скрасити. То није оно што Лео жели. Он не жели породицу нити жели да буде са женом која ће га на то терати", испричао је неименовани извор.

Leonardo Dikaprio
ФОТО: ПРОФИМЕДИА

"Чим упозна девојку, сат почиње да откуцава. Ако након неколико година постане престара, онда постане ствар прошлости. Иста ствар је ако покуша да му се превише приближи", додао је. Напоменуо је и да Леонардо можда стари, али да "његов укус не стари".

Titanik, Kejt Vinslet, Leonardo Dikaprio
ФОТО: ПРОФИМЕДИА

Да подсетимо, извори за магазин Пеопле потврдили су да су Леонардо и Камила раскинули, али се званично не зна разлог. Раскинули су само два месеца након што је она напунила 25 година. Медији и друштвене мреже увелико пишу да глумац има тенденцију да излази са девојкама које су млађе од 25 година.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар