Северина о сестри након туче: Сестру није видела 7 година, ћерку 5 а унука никад!

Певачица Северина Вучковић огласила се преко своје адвокатице Јасминке Билош. Наиме, певачица је приведена на загребачком аеродрому јер је наводно напала рођену сестру Маријану Поповић и задала јој посекотине.

Забава 31.08.2022 | 20:29
Северина о сестри након туче: Сестру није видела 7 година, ћерку 5 а унука никад!

Извор близак певачици тврди да је Северинина сестра, Маријана Вучковић Поповић, лажно пријавила певачицу за наношење телесних повреда.

Severina Vučković, Povrede
ФОТО: ПРИВАТНА АРХИВА

У стану у којем живи мајка Ана са стрином, боравила је Северина те је изненада дошла Маријана која је наводно напала певачицу и нанела јој повреде. Северина је отишла, а Маријана је почела лупати на врата станарима па је запомагати и бацала се по степеништу како би се самоповредила.

Након што су у медијима почеле да круже разне теорије породичне драме Вучковића, путем своје адвокатице Јасминке Билош, огласила се и Северина.

“Изјаве Маријане Поповић послата медијима су неистините. Маријана Поповић није део своје примарне породице дуги низ година, својом вољом. Годинама се не зна где живи, не одржава породичне односе, нити са својом рођеном ћерком Мијом, нити са мајком, а ни са сестром Северином о којој износи тешке клевете и подноси лажне пријаве", пише у почетку саопштења.

Severina, Severina Vučković
ФОТО: АТА ИМАГЕС

"Наиме, након што своју сестру није видела седам година, једину ћерку пет година, а унука није видела никад у животу.

Пријаве које је Маријана Поповић подносила против своје властите ћерке и Северине, иако тада није утврђена нити аутентичност мејлова нити је утврђено боравиште и контакт Маријане Поповић, Центар за социјалну службу Подружница Максимир је узео у разматрање и непосредно проверио наводе и није утврдио истинитост тврдњи из пријава. Исто је учинио и Центар за социјалну службу Сплит.

Ћерка Маријане Поповић је од своје мајке изложена насиљу и клеветама годинама па ју је још прошле године пријавила полицији у ПП Максимир, када јој је Маријана Поповић, послала пакет узнемирујућег садржаја.

Severina
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН, КУРИР, НЕМАЊА НИКОЛИЋ

Према чињеницама с којима располажемо Маријана Поповић је све инсценирала. Дошла је након више година непозвана у стан своје мајке, њу је узнемиравала, а Северину је напала физички, извређала ју је, нанијела јој је физичке повреде, уништила телефон и покидала огрлице с врата. Када је Северина у пратњи пријатељице изашла, Маријана је још 45 минута узнемиравала суседе, лупала им по вратима бацала се и самоповређивала се те инсистирала да дођу Хитна и да полиција прими њену лажну кривичну пријаву. О свему постоје докази и сведоци.

Северина се суздржавала од правних поступања према сестри јер је држала да је она само средство Милана Поповића који ју користи за своје потребе", стоји у саопштењу.

(Курир.рс/нет.хр)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Каква

01.09.2022 22:40

Је Северина,без шминке?Страшно.

ОДГОВОРИТЕ