Прве фотографије Северине након туче са сестром!

Загребачка полиција ухапсила је певачицу Северину Вучковић у уторак око подне у Загребу. Хапшење је уследило, како сазнаје Јутарњи лист, након што су од сплитских колега добили захтев за њено привођење за потребе криминалистичког истраживања.

Забава 30.08.2022 | 18:28
Прве фотографије Северине након туче са сестром!

Повод свему и расписивању потраге је, како наводи „Јутарњи.хр„, непримерена препирка од уторка у сплитском дому мајке познате певачице. Према пријави сестре Маријане, певачица се наводно окомила на њу и то пред њиховом мајком.

 
1 / 3 ФОТО: ПРИВАТНА АРХИВА
 

Било је то током ноћи, један сат после поноћи када се из стана орила бука. Њих две су се наводно, пријавила је Маријана полицији, жестоко рвале и шамарале, и то дословно по целом стану.

Комшије чули галаму

Не би ли додатно проверили шта се тачно догађало у ноћи с понедељка на уторак, "Јутзарњи.хр" је назвао телефонски број у стану Северинине мајке. Јавила им се женска особа рекавши да власница одмара, али и да о томе што су је питали, не зна ништа. Једна од комшиница у згради рекла је тек кратко да је чула галаму, женско цичање као и неко лупање, али да "није одмах повезала с инцидентом, а камоли с омиљеном Севе".

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар