Надица Адемов у вези са милионером босанског порекла!

Надица Адемов већ три године је у вези са милионером који увелико живи са певачицом. Човек се зове Дамир, млад је и ужива у љубави са Надицом. Они се, иначе, знају годинама.

Забава 29.08.2022 | 20:29
Надица Адемов у вези са милионером босанског порекла!

Како преноси Скандал, знају се из Немачке, а током короне, када је Дамир дошао у Србију, почели су интензивније дружење да би му Надица предложила и пословну сарадњу на коју је он радо пристао и тако је све почело!

 
Nadica Ademov
ФОТО: КУРИР ТЕЛЕВИЗИЈА

А када су се пословно зближили, родила се и љубав! Надица је баш срећна и задовољна у последње време и то јој, буквално, пише на челу. Њихова љубав је кликнула на пословним путовањима на која су ишли у претходне три године, а како је прича постала озбиљна, очито да више не желе ни да се крију.

- Када су почели да сарађују, остали Надичини сарадници одмах су приметили да међу њима постоји хемија и били су у праву јер су Дамир и она некако као једна душа и два тела, те зато и не чуди што су брзо отпочели заједнички живот - објаснио је извор близак певачици.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2022/06/20/20/3069707_wхатсапп-имаге-20220620-ат-8.41.03-пм_фф.јпг?вер=1661774287" алт="Надица Адемов" />
ФОТО: НЕМАЊА НИКОЛИЋ

- Томе у прилог иде и чињеница да су заједно купили стан у насељу Wест 65 у Београду, у кули у којој станове имају и Милица Павловић, Милица Тодоровић, Новак Ђоковић и други. Њих двоје ту живе и уживају, а шушка се да ће се можда чути и свадбена звона. Тај дечко Дамир је родом из Босне и заиста је милионер јер има озбиљан бизнис у Немачкој. Што се естраде тиче, годинама има контакте са многим познатим личностима, посебно са певачима и певачицама. Неке од њих су покушавале и да га освоје јер је добра прилика, али у томе је имала успеха само Надица која га је дискретно завела и доказала му да га искрено воли. Он има и ванбрачно дете из везе са једном Немицом с којом се није законски женио и са њом више не живи, али свакако брине о детету и брине да му ништа не фали, ни материјално, ни емотивно. Пре Надице је имао неколико пролазних веза, али је са њом очито пронашао срећу.

(курир.рс/скандал)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Пророк

30.08.2022 15:50

Гдје има пара хемија се ствара.

ОДГОВОРИТЕ