Рада опет оставила Милана: Није хтео секс пре брака!?

Рада Манојловић и Милан Станковић наводно су обновили емотивну везу после десет година паузе, али љубав је била кратког даха. Рада је наводно пресекла када је схватила да он више није онај стари.

Забава 08.07.2022 | 18:26
Рада опет оставила Милана: Није хтео секс пре брака!?

"Рада неће више да трпи ништа што не сматра нормалним, а проблеми су почели када је он утриповао да је скоро па монах. Ајд што стално иде по манастирим, него сад прича како је секс грех, како то не треба радити пре брака, па недељом, па у време поста, па на црвено слово... Заправо, са Радом уопште не треба да има секс док се не венчају. Рада га годинама познаје, заједно су много тога прошли, види да се променио и да је сада други човек. Он прича како жели породицу, брак, зна да је он никад не би оставио на цедилу, али све то јој је превише. Поново је почео да обилази манастире у којима остаје и по месец дана, не јавља ни на телефон јер има послушања, на служби је, у молитви... То Раду излуђује. Њој треба мушкарац који ће стално бити поред ње. Рада је лепа и згодна девојка, нормално је да има своје потребе. Па ко још у 21. веку чека брак да би био интиман са партнером ког воли?", пита се извор Света.

"Када му је Рада признала шта је све тишти, Милан јој је рекао да треба да поштује његова увререња и све што вера налаже, а она није хтела да се расправља. Предложила му је да се мало дистанцирају, па ако то не помогне, да дефинитивно ставе тачку на своју причу, што је он оберучке прихватио", прича извор.


ФОТО: НЕМАЊА НИКОЛИЋ, СОЊА СПАСИЋ

(курир.рс/свет)

Коментари / 0

Оставите коментар