Карлеуша плакала због развода од Душка Тошића

Јелена Карлеуша тешко подноси чињеницу да је дошао крај њеном браку са Душком Тошићем, и поред тога што у јавности не одаје такав утисак.

Забава 08.07.2022 | 11:13
Карлеуша плакала због развода од Душка Тошића

Пре неколико дана огласила се саопштењем у ком је написала да је њен супруг одлучио да више не буде део њихове породице, не наводећи детаље, а након тога наставила је да обавља свакодневне обавезе и више пута се појавила у јавности.

Због тога се стекао утисак да је развод за њу чиста формалност, али наш извор открива да није тако. Према његовим речима, Јелена врло емотивно доживљава Душкову одлуку да се разведу и чак је плакала због тога.

Тешко јој

- Јелена је јако лоше иако се труди да се то не види, глуми да је јака и не жели да је било ко сажаљева. Пре неколико дана смо биле на кафи и тада се сломила, није могла да престане да плаче сатима. Највише је боли што сматра да је разочарала мајку. Брисала је сузе и говорила: "Она би волела да је моја породица остала на окупу, желела би да Душко и ја опстанемо са нашом децом, она ово никада не би дозволила. Знаш, моја мама би сада нашла начин и све би било како треба. Да се све није десило када се већ разболела, вероватно бисмо успели све да пребродимо и да опстанемо. Разочарала сам своју маму, нисам испунила њену жељу." Само је то понављала - наводи наш саговорник.

Према његовим речима, покојна Дивна је била јако везана и за Душка.

Ташта волела зета

- Она се много борила за њихов брак и обожавала је Душка, њих двоје су били баш везани. Ретко ћете срести ташту и зета да се слажу онако како су се њих двоје слагали. И сама Јелена је пре неки дан рекла: "Мене је мама звала мезицом и ја сам њој била све, покидала се због мене, али да ли се сећаш шта је за њега говорила? Она је увек тврдила да је он бољи човек од мене." Јецала је и причала ми је, а то све заиста јесте и било тако - наводи наш извор и додаје да је чак и Јеленина тетка Данијела покушала да разговара са Душком како би дао још једну шансу њиховом браку.

- Дивна је била стуб целе те породице и она их је све држала на окупу. Када је видела да је дефинитивно крај са њом и Душком, Јелена је у једном тренутку звала тетку, Дивнину рођену сестру Данијелу, и молила је за помоћ, али чини се безуспешно. Данијела је покушала да разговара са Душком, рекла му је да размисли још мало о разводу и да сачува породицу на окупу, али није успела. Она на њега нема утицај ни приближан какав је имала Дивна, али мислим да је то због Јелениног односа са Душковом мајком - испричала је наша саговорница.

Курир.рс/ Ана Денда Фото: Курир/Ана Пауковић) 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

БЛ

08.07.2022 09:37

А ко те неби оставио ста си му све радила и на ста личиш.Оста без милиона због тога ти и жао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Идеално

08.07.2022 09:51

Ма шта има да се брине... Па она је,, мала од скандала", барем је тако говорила за себе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фениx

08.07.2022 10:03

Душко је ко' шиптар.Па није човјек ништа однио,то је као да пукнеш прутом по води.Изненадјујеш ме.?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логично

08.07.2022 11:40

Никада више неће имати оваквог Фрајера ! Чудим се како је у опште био са њом !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борис

08.07.2022 13:02

Бог му дао памет, прогледао цовјек, требало је одавно да је истјера голу и босу колико је само стете нанијела дјеци и цијелој породици... Зна се гдје је мјесто таквима а Дуско се спасио.... Конацно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тонка

08.07.2022 16:04

Главу горе Краљице

ОДГОВОРИТЕ