Кад закасни славље: Хрватски град "дочекао" 2021.

У Биограду на Мору у оквиру манифестације Словенски викенд која се због пандемије није могла одржати посљедње двије године, грађани су одлучили прославити и 2021. Нову годину јер својевремено није било јавног дочека.

Забава 30.04.2022 | 14:12
Кад закасни славље: Хрватски град "дочекао" 2021.

Жељко Бебек одржао је концерт на градској риви те "увео посјетитеље у Нову 2021. годину" уз обавезан ватромет, али и божићне украсе.

"Прошле године није било правих дочека, ми смо ту да вратимо изгубљено и све надокнадимо!", написали су организатори позивајући све да придруже Словенском Викенду и "дочеку 2021. године уз одличан концерт и велики ватромет!"

"Посебност овог догађаја је то што ће цијела рива засвијетлити у божићном издању! Хиљаде лампица, много локација за фотографисање с пријатељима, кратки рукави - ма то само има код нас! Видимо се у Биограду на Мору!", поручили су.
Како су и најавили, стотине људи забављало се на риви уз божићне лампице, али у кратким рукавима и уз топло вријеме.

У оквиру манифестације Словенски дани одржат ће се још концерата, а за Први мај је планирана рекреативна породична вожња бициклом и рекреативна шетњу Биоград WАЛК која сваке године плијени пажњу и окупља велики број учесника.

(Клиx)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Каква

01.05.2022 12:09

Неопјевана глупост.

ОДГОВОРИТЕ