Kad zakasni slavlje: Hrvatski grad "dočekao" 2021.

U Biogradu na Moru u okviru manifestacije Slovenski vikend koja se zbog pandemije nije mogla održati posljednje dvije godine, građani su odlučili proslaviti i 2021. Novu godinu jer svojevremeno nije bilo javnog dočeka.

Zabava 30.04.2022 | 14:12
Kad zakasni slavlje: Hrvatski grad "dočekao" 2021.

Željko Bebek održao je koncert na gradskoj rivi te "uveo posjetitelje u Novu 2021. godinu" uz obavezan vatromet, ali i božićne ukrase.

"Prošle godine nije bilo pravih dočeka, mi smo tu da vratimo izgubljeno i sve nadoknadimo!", napisali su organizatori pozivajući sve da pridruže Slovenskom Vikendu i "dočeku 2021. godine uz odličan koncert i veliki vatromet!"

"Posebnost ovog događaja je to što će cijela riva zasvijetliti u božićnom izdanju! Hiljade lampica, mnogo lokacija za fotografisanje s prijateljima, kratki rukavi - ma to samo ima kod nas! Vidimo se u Biogradu na Moru!", poručili su.
Kako su i najavili, stotine ljudi zabavljalo se na rivi uz božićne lampice, ali u kratkim rukavima i uz toplo vrijeme.

U okviru manifestacije Slovenski dani održat će se još koncerata, a za Prvi maj je planirana rekreativna porodična vožnja biciklom i rekreativna šetnju Biograd WALK koja svake godine plijeni pažnju i okuplja veliki broj učesnika.

(Klix)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Kakva

01.05.2022 12:09

Neopjevana glupost.

ODGOVORITE