Дарко Лазић одведен из полицијске станице код судије за прекршаје!

Дарко Лазић приведен је рано јутрос око 4 ујутру када га је пресретач ухватио на Новом Београду где је возио 117 километара на сат на делу пута где је ограничење 80.

Забава 27.04.2022 | 17:08
Дарко Лазић одведен из полицијске станице код судије за прекршаје!

Подсетимо, он је подвртгнут и дрога, као и алко тесту, који су наводно показали да је позитиван на кокаин, а измерено му је и 0.91 промил алкохола у организму. Дарко је и управљао аутомобилом без важеће возачке дозволе.

Након што му је одређено задржавање, Дарко је изведен из полицијске станице на Новом Београду и пребачен код судије за прекршаје.

Певача су окупљени фотографи усликали док је још био у полицијском возилу, а потом и ван њега. Дарко је на себи имао црвену мајицу, фармерке и кожну јакну, а на сликама са може видети и да се, откако је ушао у аутомобил, све време смејао.

Фолкер се налази код судије за прекршаје, а био је бесан због приче да је био под дејством психоактивних супстанци.

Он је истакао да са собом није имао наркотике, као и да дозволу и личну карту није понео.

"Мало сам попио и возио мало брже, ништа нисам имао у себи. Дарко је увек све најгоре, дрогиран и све остало", рекао је Дарко Лазић који је био љут на медије који су писали да је користио наркотике.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2022-04-27/04272022045428.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="667" />

"У притвору је било све најнормалније. Прекршио сам у саобраћају", причао је Лазић.

(Мондо.рс/ Курир.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Због

27.04.2022 15:55

Оваквих,и слицних њему недузни у саобрацају смртно страдају.Треба му возаку дозволу дозивотно одузети,нека се вози запрезним колима.Стид га било,дјеце и свих оних који дају задњи динар,да га виде и цују како пјева.(Имају ста и видјети).

ОДГОВОРИТЕ