Darko Lazić odveden iz policijske stanice kod sudije za prekršaje!

Darko Lazić priveden je rano jutros oko 4 ujutru kada ga je presretač uhvatio na Novom Beogradu gde je vozio 117 kilometara na sat na delu puta gde je ograničenje 80.

Zabava 27.04.2022 | 17:08
Darko Lazić odveden iz policijske stanice kod sudije za prekršaje!

Podsetimo, on je podvrtgnut i droga, kao i alko testu, koji su navodno pokazali da je pozitivan na kokain, a izmereno mu je i 0.91 promil alkohola u organizmu. Darko je i upravljao automobilom bez važeće vozačke dozvole.

Nakon što mu je određeno zadržavanje, Darko je izveden iz policijske stanice na Novom Beogradu i prebačen kod sudije za prekršaje.

Pevača su okupljeni fotografi uslikali dok je još bio u policijskom vozilu, a potom i van njega. Darko je na sebi imao crvenu majicu, farmerke i kožnu jaknu, a na slikama sa može videti i da se, otkako je ušao u automobil, sve vreme smejao.

Folker se nalazi kod sudije za prekršaje, a bio je besan zbog priče da je bio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

On je istakao da sa sobom nije imao narkotike, kao i da dozvolu i ličnu kartu nije poneo.

"Malo sam popio i vozio malo brže, ništa nisam imao u sebi. Darko je uvek sve najgore, drogiran i sve ostalo", rekao je Darko Lazić koji je bio ljut na medije koji su pisali da je koristio narkotike.

"U pritvoru je bilo sve najnormalnije. Prekršio sam u saobraćaju", pričao je Lazić.

(Mondo.rs/ Kurir.rs)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Zbog

27.04.2022 15:55

Ovakvih,i slicnih njemu neduzni u saobracaju smrtno stradaju.Treba mu vozaku dozvolu dozivotno oduzeti,neka se vozi zapreznim kolima.Stid ga bilo,djece i svih onih koji daju zadnji dinar,da ga vide i cuju kako pjeva.(Imaju sta i vidjeti).

ODGOVORITE