Ко су највећи светски љубавници у историји: Мислили сте да је Казанова, е па није?!

Веровали или не, највећи број жена у свој кревет није "одвукао" чувени Франческо Казанова, него кубански диктатор Фидел Кастро, који је, наводно, спавао са 35.000 жена, а своје "жртве" је током 40 година проналазио на плажама Хаване.

Занимљивости 21.03.2022 | 22:22
Ко су највећи светски љубавници у историји: Мислили сте да је Казанова, е па није?!

Он је сваког дана спавао с две жене - једном за време ручка, а другом за време вечере. Само понекад водио је љубав и за време доручка.

fidel kastro
ФОТО: ПРОФИМЕДИА
 

На другом месту, са 20.000 жена које је освојио, налази се кошаркаш Вилт Чемберлен. Како сам тврди, то не значи да је он "лака роба" и да "обара" све што стигне, јер је током дугогодишње љубавничке каријере ипак избегавао удате и ружњикаве девојке.

Vilt Čemberlen
ФОТО: ПРОФИМЕДИА

Треће место заузео је глумац Ворен Бити, који је испод чаршава одвукао 13.000 жена. На његовом списку налазе се и многе славне особе: Џејн Фонда, Џоан Колинс, Изабела Ађани и Мадона.

Voren Biti
ФОТО: ПРОФИМЕДИА

Занимљива је чињеница да се одмах иза њега налази "обичан" вратар престижног америчког хотела Умберто Било. Иако не припада свету славних, управо је он, захваљујући свом послу у познатом хотелу "Венишан" у Лас Вегасу, у кревет одвео чак 8.000 жена, већином гошћи хотела.

Пето место заслужио је разуздани Чарли Шин, кога краси титула љубавника 5.000 дама. Познат по свом раскалашном животу, склоности алкохолу и дрогама, у бројним авантурама уништио је чак и неколико бракова.

Čarli Šin, Skotin Ros

На списку највећих љубавника налазе се и Џин Симонс, фронтмен легендарног бенда Кис, с бројем од 4.600 жена.

Dzin Simons
ФОТО: РОЈТЕРС

Иза њега су Хју Хефнер, Џек Николсон, Ерик Клептон, Меџик Џонсон, и Казанова - са само 130 љубавница!

žene, Bolesti, Kazanova, Dela, Ljubavnice, 132, Polno, Prenosive, Autobiografija
ФОТО: WИКИПЕДИА

Ко је тачно и како избројао ове силне жене, ко ће га знати, а што се тиче малђих генерација статистика још није урађена. А баш смо знатижељни...

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар