Ko su najveći svetski ljubavnici u istoriji: Mislili ste da je Kazanova, e pa nije?!

Verovali ili ne, najveći broj žena u svoj krevet nije "odvukao" čuveni Frančesko Kazanova, nego kubanski diktator Fidel Kastro, koji je, navodno, spavao sa 35.000 žena, a svoje "žrtve" je tokom 40 godina pronalazio na plažama Havane.

Zanimljivosti 21.03.2022 | 22:22
Ko su najveći svetski ljubavnici u istoriji: Mislili ste da je Kazanova, e pa nije?!

On je svakog dana spavao s dve žene - jednom za vreme ručka, a drugom za vreme večere. Samo ponekad vodio je ljubav i za vreme doručka.

fidel kastro
FOTO: PROFIMEDIA
 

Na drugom mestu, sa 20.000 žena koje je osvojio, nalazi se košarkaš Vilt Čemberlen. Kako sam tvrdi, to ne znači da je on "laka roba" i da "obara" sve što stigne, jer je tokom dugogodišnje ljubavničke karijere ipak izbegavao udate i ružnjikave devojke.

Vilt Čemberlen
FOTO: PROFIMEDIA

Treće mesto zauzeo je glumac Voren Biti, koji je ispod čaršava odvukao 13.000 žena. Na njegovom spisku nalaze se i mnoge slavne osobe: Džejn Fonda, Džoan Kolins, Izabela Ađani i Madona.

Voren Biti
FOTO: PROFIMEDIA

Zanimljiva je činjenica da se odmah iza njega nalazi "običan" vratar prestižnog američkog hotela Umberto Bilo. Iako ne pripada svetu slavnih, upravo je on, zahvaljujući svom poslu u poznatom hotelu "Venišan" u Las Vegasu, u krevet odveo čak 8.000 žena, većinom gošći hotela.

Peto mesto zaslužio je razuzdani Čarli Šin, koga krasi titula ljubavnika 5.000 dama. Poznat po svom raskalašnom životu, sklonosti alkoholu i drogama, u brojnim avanturama uništio je čak i nekoliko brakova.

Čarli Šin, Skotin Ros

Na spisku najvećih ljubavnika nalaze se i Džin Simons, frontmen legendarnog benda Kis, s brojem od 4.600 žena.

Dzin Simons
FOTO: ROJTERS

Iza njega su Hju Hefner, Džek Nikolson, Erik Klepton, Medžik Džonson, i Kazanova - sa samo 130 ljubavnica!

žene, Bolesti, Kazanova, Dela, Ljubavnice, 132, Polno, Prenosive, Autobiografija
FOTO: WIKIPEDIA

Ko je tačno i kako izbrojao ove silne žene, ko će ga znati, a što se tiče malđih generacija statistika još nije urađena. A baš smo znatiželjni...

(Kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar