Mačka preživela u zatvorenom paketu 6 dana

Jedna mačka kućni ljubimac preživela je šest dana zatvorena u paketu, bez hrane i vode nakon što su je vlasnici slučajno otpremili u kutiji za vraćanje Amazonu. Mačka, po imenu Galena, pronađena je u kutiji od zapanjenih zaposlenih,u Amazonovom skladištu u Kaliforniji 17. aprila, šest dana nakon što je nestala iz svog doma u Juti.

Zanimljivosti 01.05.2024 | 15:43
Mačka preživela u zatvorenom paketu 6 dana

“U početku nisam verovala i mislila sam da je to šala“, rekla je vlasnica mace  Carrie Clark  za lokalni KSL-TV o trenutku kada je saznala da je njen voljeni ljubimac živ.

Klark je prvi put primetila o da je  maca Galena nestala 10. aprila, što je podstaklo mahnitu potragu u komšiluku u potrazi za bilo kakvim znakom nestale životinje.

“Galena mi je velika emocionalna podrška i pomogla mi je da prebrodim mnoge zdravstvene izazove u proteklih šest godina“, objasnila je Klark.

Uznemirenost i stres zbog nepoznavanja šta joj se moglo dogoditi bili su mučni. Skoro nedelju dana, Klark i njena porodica su lutali okolo, postavljajući postere u oblasti moleći za bilo kakvu informaciju o tome gde se mačka nalazi.

Zatim, 17. aprila, Klark je bila zapanjena kada je dobila poziv od veterinara iz Kalifornije da je Galena dovedena u kliniku, gde joj je skeniran mikročip.

Veterinar je objasnio da je mačku doveo radnik Amazona po imenu Brendi, koji je mačku pronašao u kutiji za povratak sa Klarkovom kućnom adresom.

mačka u amazon kutiji

mačka u amazon kutiji

“Potrčala sam da kažem svom mužu da je Galena pronađena, a mi smo se slomili kada smo shvatili da je sigurno skočila u preveliku kutiju koju smo isporučili prošle srede“, rekao je Klark.

“Nakon što sam razgovarala sa veterinarom, morala sam da razgovaram sa Brendi preko telefona“, objasnila je dalje Klark. Laknulo joj je kada je saznala da volimo Galenu i da smo je očajnički tražili.

Klark i njen muž su sledećeg dana odleteli u Kaliforniju da pokupe svoju mačku, oduševljeni što su upoznali Brendi i zahvalili joj se što je našla njihovu mačku i brinula o njoj.

“Bilo je to neverovatno okupljanje! Galena je odmah prestala da se trese i opustila se u mojim rukama kada sam ponovo morao da je držim“, rekka je Klark. „Uprkos tome što je bila mršavija i blage dehidracije, njena krvna slika je bila potpuno normalna i bila je potpuno nepovređena izveštava new york post

Inače sama kutija u kojoj je bila Galena bila je rascepljena na jednom delu paketa i to joj je dalo vazduh da diše“, objasnio je vlasnik, otkrivajući kako je mačka uspela da preživi šest dana.

“Galena je preživela zahvaljujući svom mikročipu, Brendinoj ljubaznosti i velikodušnosti i Božijoj milosti!“

(zanimljivostidana.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar