Констракта хит на српским свадбама и весељима!

Ана Ђурић, познатија као Констракта, с песмом "Ин цорпоре сано" суверено влада српским Јутјуб трендингом још од тренутка кад се појавила на првој полуфиналној вечери "Песме за Евровизију 22".

Забава 21.03.2022 | 17:57
Констракта хит на српским свадбама и весељима!

Она је и даље на првом месту у Србији и до данас је овај наступ прегледан скоро 11 милиона пута. Осим у региону, ова песма је хит и широм света, па су је на друштвеним мрежама поделиле и чувене светске звезде као што су холивудска глумица Зендаја и америчка певачица Камила Кабељо.

Ипак, оно што нико није очекивао је чињеница да је песма с којом ће нас Констракта представљати на Евровизији у Торину у мају ове године постала апсолутни хит и на српским свадбама и прославама уопште.

Ana Đurić Konstrakta
ФОТО: ПРИНТСКРИН/ИНСТАГРАМ

Колико је ова песма заживела у народу показује и снимак који је освануо на друштвеним мрежама, а на ком се виде младенци и њихови гости на једној свадби. Они су се лудо проводили и играли уз тактове песме која је за кратко време освојила не само регион већ и свет. Поред већ стандардног народњачког репертоара, изгледа да је "Ин цорпоре сано" сада постала неизоставан део српских весеља, што недвосмислено показује да је песма хит, иако се разликује од свега до сада виђеног на нашој музичкој сцени.

- "Ин цорпоре сано" и на свадбама. Живеће овај народ! - написао је корисник Твитера који је поделио снимак са свадбе на којој се чује Констрактина песма.

(курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар