Konstrakta hit na srpskim svadbama i veseljima!

Ana Đurić, poznatija kao Konstrakta, s pesmom "In corpore sano" suvereno vlada srpskim Jutjub trendingom još od trenutka kad se pojavila na prvoj polufinalnoj večeri "Pesme za Evroviziju 22".

Zabava 21.03.2022 | 17:57
Konstrakta hit na srpskim svadbama i veseljima!

Ona je i dalje na prvom mestu u Srbiji i do danas je ovaj nastup pregledan skoro 11 miliona puta. Osim u regionu, ova pesma je hit i širom sveta, pa su je na društvenim mrežama podelile i čuvene svetske zvezde kao što su holivudska glumica Zendaja i američka pevačica Kamila Kabeljo.

Ipak, ono što niko nije očekivao je činjenica da je pesma s kojom će nas Konstrakta predstavljati na Evroviziji u Torinu u maju ove godine postala apsolutni hit i na srpskim svadbama i proslavama uopšte.

Ana Đurić Konstrakta
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Koliko je ova pesma zaživela u narodu pokazuje i snimak koji je osvanuo na društvenim mrežama, a na kom se vide mladenci i njihovi gosti na jednoj svadbi. Oni su se ludo provodili i igrali uz taktove pesme koja je za kratko vreme osvojila ne samo region već i svet. Pored već standardnog narodnjačkog repertoara, izgleda da je "In corpore sano" sada postala neizostavan deo srpskih veselja, što nedvosmisleno pokazuje da je pesma hit, iako se razlikuje od svega do sada viđenog na našoj muzičkoj sceni.

- "In corpore sano" i na svadbama. Živeće ovaj narod! - napisao je korisnik Tvitera koji je podelio snimak sa svadbe na kojoj se čuje Konstraktina pesma.

(kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar