Дала отказ на послу да би пеглала и слагала мужеву гардеробу!?

Катрин Холте (30) почела је да живи као што су некада живеле домаћице у педесетим годинама прошлог века. Она је одлучила да да отказ на послу са осмочасовним радним временом како би могла да се у потпуности посвети свом супругу.

Занимљивости 10.03.2022 | 15:32
Дала отказ на послу да би пеглала и слагала мужеву гардеробу!?

Након што је схватила да је под великим стресом на послу који ради, Катрин је одлучила да да отказ. Након тога се одлучила да се позабави шивењем и почела је да преко инстаграма продаје хаљине сашивене у старинском стилу. Осим тога, док је њен муз на послу она кува ручак, чисти њихов дом и свакодневно преслаже његову гардеробу.

- Осећам се веома срећно, ово сам одувек желела. Мој живот из снова је изгледао овако. Имам много посла, перем пуно судова, перем и пеглам веш, али ми није тешко - рекла је она.

Нагласила је и то да јој то уопште не пада тешко, јер на тај начин може да покаже мужу колико брине за њега. Осим тога, она шије и сву гардеробу за себе.

- Моја одећа у потпуности изгледа као она из педесетих година прошлог века - каже Катрин.

Осим тога, преуредила је и кућу, па сада изгледа као да живи у прошлости.

- Осећам се као да сам рођена у погрешно време, нарочито када погледам шта се све око мене дешава. Волела бих да сам могла да се родим у неком прошлом времену, времену када су сви бринули о породици, каа су чуване породичне вредности и традиција - напоменула је она.