Dala otkaz na poslu da bi peglala i slagala muževu garderobu!?

Katrin Holte (30) počela je da živi kao što su nekada živele domaćice u pedesetim godinama prošlog veka. Ona je odlučila da da otkaz na poslu sa osmočasovnim radnim vremenom kako bi mogla da se u potpunosti posveti svom suprugu.

Zanimljivosti 10.03.2022 | 15:32
Dala otkaz na poslu da bi peglala i slagala muževu garderobu!?

Nakon što je shvatila da je pod velikim stresom na poslu koji radi, Katrin je odlučila da da otkaz. Nakon toga se odlučila da se pozabavi šivenjem i počela je da preko instagrama prodaje haljine sašivene u starinskom stilu. Osim toga, dok je njen muz na poslu ona kuva ručak, čisti njihov dom i svakodnevno preslaže njegovu garderobu.

- Osećam se veoma srećno, ovo sam oduvek želela. Moj život iz snova je izgledao ovako. Imam mnogo posla, perem puno sudova, perem i peglam veš, ali mi nije teško - rekla je ona.

Naglasila je i to da joj to uopšte ne pada teško, jer na taj način može da pokaže mužu koliko brine za njega. Osim toga, ona šije i svu garderobu za sebe.

- Moja odeća u potpunosti izgleda kao ona iz pedesetih godina prošlog veka - kaže Katrin.

Osim toga, preuredila je i kuću, pa sada izgleda kao da živi u prošlosti.

- Osećam se kao da sam rođena u pogrešno vreme, naročito kada pogledam šta se sve oko mene dešava. Volela bih da sam mogla da se rodim u nekom prošlom vremenu, vremenu kada su svi brinuli o porodici, kaa su čuvane porodične vrednosti i tradicija - napomenula je ona.

 

.

 

Katrin sprema večeru svakog dana i postavlja sto u vreme kada se njen suprug vraća s posla, a posle toga zajedno igraju društvene igre, piše Dailystar.

- Moj novi život je počeo u septembru 2018.godine kada sam napustila svoj posao, jer sam se osećala istrošeno - kaže Katrin.

Kako kaže, osećala se preumorno, nije mogla da ispuni sve što se od mene očekivalo. Razgovarala je sa mužem i rekla mu da želi da bude domaćica i on je bio saglasan sa time.
Sada ona ustaje oko 6.30 ujutru, pripremi mu odeću koju će da obuće, a zatim sprema doručak i pakuje mu ručak za posao.

Nakon njenog doručka, kratko odradi vežbe i kreće u svoju malu improvizovanu radionicu gde stvara haljine neverovatnih krojeva, dezena i boja. Onda tu odeću postavlja na svoju instagram stranicu na kojoj žene mogu da ih kupe.

Iako ima mnogo obaveza u kući ona sada mnogo srećnija nego što je bila ranije jer živi svoj san.

(prva.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar