Повријеђено 15 особа, више радника се води као нестало

Двије особе су погинуле, 15 је повријеђено, а више радника се води као нестало у експлозији која се догодила у фабрици противградних ракета "ЕдеПро" у Бубањ Потоку.

Србија 23.11.2021 | 16:45
Повријеђено 15 особа, више радника се води као нестало

Полиција је потпуно блокирала прилаз фабрици јер се, како се незванично сазнаје, страхује од нових експлозија!

Према незваничним информацијама страхује се да је у експлозији ракетног горива која се догодила око 14 сати погинуло више особа. Према до сада познатим информацијама, погинуле су двије особе, међутим више људи се тренутно води као нестало.

Хитна помоћ константно пристиже у ову фабрику и одлази под ротацијом и превози повријеђене у болницу. Према до сада објављеним информацијама повријеђено је 15 особа.

Како јавља репортер “Блица”, на лицу мјеста су почеле да се окупљају породице радника заполсених у фабрици. Окупљени страхују за животе најмилијих, међутим полиција никоме не дозвољава прилаз. Пут до фабрике је сада потпуно блокиран јер се, како је незванично речено, очекују нове експлозије.

(Блиц  ФОТО: МИТАР МИТРОВИЋ / РАС СРБИЈА)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Да

23.11.2021 18:50

Нама су углавном довели производњу по зивот опасну, односно, ону која најстрасније загадјује зивотну средину. Циљ постављен од стране инструктора се испуњава, полако али сигурно.

ОДГОВОРИТЕ