Povrijeđeno 15 osoba, više radnika se vodi kao nestalo

Dvije osobe su poginule, 15 je povrijeđeno, a više radnika se vodi kao nestalo u eksploziji koja se dogodila u fabrici protivgradnih raketa "EdePro" u Bubanj Potoku.

Srbija 23.11.2021 | 16:45
Povrijeđeno 15 osoba, više radnika se vodi kao nestalo

Policija je potpuno blokirala prilaz fabrici jer se, kako se nezvanično saznaje, strahuje od novih eksplozija!

Prema nezvaničnim informacijama strahuje se da je u eksploziji raketnog goriva koja se dogodila oko 14 sati poginulo više osoba. Prema do sada poznatim informacijama, poginule su dvije osobe, međutim više ljudi se trenutno vodi kao nestalo.

Hitna pomoć konstantno pristiže u ovu fabriku i odlazi pod rotacijom i prevozi povrijeđene u bolnicu. Prema do sada objavljenim informacijama povrijeđeno je 15 osoba.

Kako javlja reporter “Blica”, na licu mjesta su počele da se okupljaju porodice radnika zapolsenih u fabrici. Okupljeni strahuju za živote najmilijih, međutim policija nikome ne dozvoljava prilaz. Put do fabrike je sada potpuno blokiran jer se, kako je nezvanično rečeno, očekuju nove eksplozije.

(Blic  FOTO: MITAR MITROVIĆ / RAS SRBIJA)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Da

23.11.2021 18:50

Nama su uglavnom doveli proizvodnju po zivot opasnu, odnosno, onu koja najstrasnije zagadjuje zivotnu sredinu. Cilj postavljen od strane instruktora se ispunjava, polako ali sigurno.

ODGOVORITE