Вучић најавио добре вијести за жене у Србији

Председник Србије Александар Вучић на Инстаграм профилу честитао је свима који славе Аранђеловдан крсну славу, и уз то објавио добре вести за све жене у Србији.

Србија 21.11.2021 | 14:40
Вучић најавио добре вијести за жене у Србији

"Свима који славе Аранђеловдан честитам крсну славу! У овом дивном дану, желим да обавестим грађане Србије да ћемо у наредних десет дана изаћи са целовитом и свеобухватном подршком политици рађања деце у нашој Србији", написао је Вучић.

"Све што радимо, све што градимо, нема никаквог смисла, уколико не буде оних који све то могу да сачувају и унапреде у будућности. Ово што сам написао биће велика вест, због значајног увећања давања од стране државе свим женама које се одлуче да роде децу. Нека живе деца Србије", додаје Вучић.

(Б92) 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Боро

21.11.2021 13:53

Вуциц подстице радјање а у БИХ растјерасе све

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срамота је

21.11.2021 18:27

Да се сликаш у том руглу! Толико злата је безбожништво! Срам вас било! Тај храм треба срушити и изградити нови! Руси ништа не знају у нормално да улажу, само се сиротиња сили пред сиротињом и још се хвали да је свјетска сила!?!??! Сраааааамноооооо!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мица

21.11.2021 21:12

Како овај Додик несто не науци од Вуцица да мало брине о свом народу, а не само да трпа финансијски себе и своју породицу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боље.икад него.никад

22.11.2021 14:42

Давно.сте.се.ви.требали.тога.да.сетите.и.игледате на.модел.Аустрије.и.немацке. који.дају не.само.за.радјање.вец.и.родитељима.децији.доплатак

ОДГОВОРИТЕ