Vučić najavio dobre vijesti za žene u Srbiji

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na Instagram profilu čestitao je svima koji slave Aranđelovdan krsnu slavu, i uz to objavio dobre vesti za sve žene u Srbiji.

Srbija 21.11.2021 | 14:40
Vučić najavio dobre vijesti za žene u Srbiji

"Svima koji slave Aranđelovdan čestitam krsnu slavu! U ovom divnom danu, želim da obavestim građane Srbije da ćemo u narednih deset dana izaći sa celovitom i sveobuhvatnom podrškom politici rađanja dece u našoj Srbiji", napisao je Vučić.

"Sve što radimo, sve što gradimo, nema nikakvog smisla, ukoliko ne bude onih koji sve to mogu da sačuvaju i unaprede u budućnosti. Ovo što sam napisao biće velika vest, zbog značajnog uvećanja davanja od strane države svim ženama koje se odluče da rode decu. Neka žive deca Srbije", dodaje Vučić.

(B92) 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Boro

21.11.2021 13:53

Vucic podstice radjanje a u BIH rastjerase sve

ODGOVORITE
Name

Sramota je

21.11.2021 18:27

Da se slikaš u tom ruglu! Toliko zlata je bezbožništvo! Sram vas bilo! Taj hram treba srušiti i izgraditi novi! Rusi ništa ne znaju u normalno da ulažu, samo se sirotinja sili pred sirotinjom i još se hvali da je svjetska sila!?!??! Sraaaaaamnoooooo!!!

ODGOVORITE
Name

Mica

21.11.2021 21:12

Kako ovaj Dodik nesto ne nauci od Vucica da malo brine o svom narodu, a ne samo da trpa finansijski sebe i svoju porodicu

ODGOVORITE
Name

Bolje.ikad nego.nikad

22.11.2021 14:42

Davno.ste.se.vi.trebali.toga.da.setite.i.igledate na.model.Austrije.i.nemacke. koji.daju ne.samo.za.radjanje.vec.i.roditeljima.deciji.doplatak

ODGOVORITE