Далибор Павловић дефинитивно мора поднијети оставку

- Далибор Павловић је изјавама да га је опозиција срушила црном магијом и поређењем себе са Исусом Христом, на јучерашњем скупу у Приједору, дефинитивно показао да он није особа која треба да буде градоначелник Приједора, поручила је Маја Драгојевић-Стојић, чланица Предсједништва СДС-а.

Република Српска 11.10.2021 | 11:34
Далибор Павловић дефинитивно мора поднијети оставку

Она каже да је Павловић својим понашањем на скупу подршке који му је приређен показао право лице и да се након тако скандалозног наступа апсолутно сви људи слажу да он мора поднијети оставку. 

„Он је сат времена галамио користећи непримјерене ријечи и невјероватне тврдње. У 21.  вијеку рећи да га је опозиција срушила црном магијом је скандалозно. У почетку  ми је због свега што му се десило Павловића било жао као човјека, све док нисам чула шта је све говорио на јучерашњем скупу“, наводи Драгојевић-Стојић.

Она каже да није уреду да неко своју кривицу пребацује на другог истичући да је у овом случају осим самог Павловића нико други није крив.

„Пошто тврди да су објављене фотографије настале фотомонтажом због чега не тражи да се то и утврди јер то је веома лако доказати. Себе пореди са Исусом Христом, а оптужује опозицију за то што му се десило и чак пријети тимом адвоката и процесом против опозиције. Па није опозиција крива за његове фотографије и његово понашање“, наводи Драгојевић-Стојић.

Она је оцијенила да је цијела ситуација око захтјева за подношење Павловићеве оставке изражавања подршке њему од стране СНСД збуњујућа.

„Нејасно је шта се конкретно подржало на јучерашњем скупу СНСД-а када је из врха те странке дата јасна инструкција да Павловић треба дати оставку. Ми чекамо да видимо хоће ли се реализовати оставка и све док се то не деси повјерење народа у поступке људи из те странке неће постојати“,  истакла је Драгојевић-Стојић.

(БН) 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Супер

11.10.2021 09:39

Сад цемо га барем јос мало видјети у свој својој "величини" хахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

1958

11.10.2021 09:58

Под хитно човјека лијечити, а не исмијавати се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сека

11.10.2021 12:16

Нема њему лијева, нажалост

Name

Митар

11.10.2021 17:24

Од чега га лијечити од безобразлука корумпираности незнања за такве болести једини адекватан лијек је добра моцуга

Name

назови м ради

11.10.2021 12:04

па зар само Дражен дође. Гдје је прецједник скупштине и остали сателити? Натегоше га ал поштено

ОДГОВОРИТЕ
Name

Робин Хоод

11.10.2021 19:35

Оно сто је изговорио и онакав наступ и галама само говори да цовјек није нормалан или да је нека дрога у питању.Добро је да одлази ко зна ста би све направио до краја мандата.

ОДГОВОРИТЕ