Најбоља ЛАСТ МИНУТЕ понуда овог љета доноси вам сигуран и одлично плаћен ИТ посао

Још увијек није касно да искористите најбољу ласт минуте акцију овог љета!

Република Српска 20.08.2021 | 09:13
Најбоља ЛАСТ МИНУТЕ понуда овог љета доноси вам сигуран и одлично плаћен ИТ посао

За то се побринула ИТАцадемy, једина школа у региону коју су све највеће свјетске ИТ компаније изабрале за свог партнера.

Сада можете резервисати своју карту за нешто другачије путовање – оно које ће вас повести на узбудљив пут од почетника до успјешног ИТ професионалца и омогућити вам да за мање од 10 мјесеци школовања сами бирате своје радно мјесто међу бројним ИТ дестинацијама.

Пожурите, ова сјајна понуда траје само до 31. аугуста! Пријавите се путем овог линка.

<х2>Крените на путовање до одлично плаћеног посла

Док многи грађани из региона тешко проналазе радно мјесто са пристојном платом па самим тим морају и да јуре такозване ласт минуте понуде са великим попустима да би уопште размишљали о љетовању, наши суграђани који се баве ИТ пословима имају много слађе муке.

Зарађују по неколико просјечних мјесечних плата (чак и почетници зарађују око двије и по просјечне мјесечне плате), а на посао не морају да чекају – посао чека њих. Штавише, сва истраживања предвиђају сигуран раст послова у ИТ области, те се све више људи опредјељује за каријеру у овом сектору.

Зато је ИТАцадемy, међународна ИТ школа која већ годинама успјешно школује кадрове за најплаћеније послове данашњице, одлучила да за ово љето припреми специјалну ласт минуте понуду, која вам, уз велику уштеду, омогућава да и ви за мање од 10 мјесеци школовања постанете дио најперспективније индустрије.

<х2>Изаберите ИТ дестинацију која вас највише интересује

Понуде за запослење у областима информационих технологија константно расту, па је тако данас скоро сваки пети оглас намијењен ИТ стручњацима. Томе доприноси и чињеница да је током претходне године, када је опште тржиште рада услијед пандемије доживјело пад, у ИТ-ју дошло до пораста броја радних мјеста за чак 6%.

Оваква статистика најбоље показује да свако ко овлада потребним знањима и практичним вјештинама може врло лако да пронађе посао и почне одлично да зарађује!

Иако многи мисле да је за рад у ИТ сектору потребно посебно факултетско образовање, у реалности то није случај. Око 70% програмера (најплаћенијих ИТ стручњака) у свијету нема завршен факултет из сродних области. За рад у ИТ-ју најважнија су практична знања, а њих можете стећи за кратко вријеме – без обзира на претходно искуство.

Тако, захваљујући јединственој методи за лакше и брже учење, на ИТАцадемy имате прилику да у току 10 мјесеци школовања стекнете вјештине за које је раније било потребно двије до четири године. Потребно је само да изаберете<а стyле="цолор: #ба372а;" хреф="хттпс://www.ит-академија.цом/бирајте-сест-одсека-ит-струцност-званицна-звања-експерата?утм_соурце=Ртвбн&утм_медиум=НајбољаЛастМинутеПонуда&утм_цампаигн=Портали"> ИТ област која вас највише привлачи: програмирање, администрацију мрежа, дизајн, ИТ пословање, 3Д дизајн и ЦАД или пак развој мобилних апликација. Шта год да изаберете, нећете погријешити, јер свако од ових занимања гарантује одличан посао и висока примања – од самог старта.

<имг срц="хттпс://днс2.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2021-08-20/08202021095124.јпг" алт="" wидтх="900" хеигхт="600" />

<х2>Настава у учионици или преко интернета

Уколико се одлучите за школовање на ИТАцадемy, бирате и начин похађања наставе – у учионици или преко интернета.

Предавања у најмодерније опремљеним учионицама заснована су на минимуму теорије и максимуму праксе, а учење је базирано на задацима и пројектима, чиме се веома брзо оспособљавате да самостално обављате будући посао.

Ипак, ако желите да организујете своје вријеме онако како вама највише одговара, сва профитабилна знања и вјештине, али и дипломе, можете стећи учењем преко интернета – из било ког града, било које земље, помоћу јединственог ИТАцадемy Дистанце Леарнинг Сyстема.

Обука преко интернета укључује онлине лекције и материјале, ливе стреам предавања, видео и аудио туторијале, контакт са предавачима у реалном времену, практичне пројекте... Баш као да наставу похађате у учионици. Довољно је само да имате рачунар и интернет.

И не само то! Школовањем на ИТАцадемy добијате читав низ алата и сервиса за развој каријере, захваљујући којима у рекордном року можете доћи до посла. Обезбијеђена пракса у ИТ хубовима, прилике за запослење код 300 партнерских компанија, могућност бесплатног даљег усавршавања, факултативни курсеви енглеског и њемачког за оне који желе да раде у иностранству, програм за развој личних и професионалних вјештина само су <а стyле="цолор: #ба372а;" хреф="хттпс://www.ит-академија.цом/ста-добијате-сколовањем-на-итацадемy?утм_соурце=Ртвбн&утм_медиум=НајбољаЛастМинутеПонуда&утм_цампаигн=Портали">неки од бенефита који вас очекују у току и након једногодишњег школовања!

<х2>Признати цертификати гдје год да сте у свијету

ИТАцадемy је једина установа у нашој земљи која посједује сва овлаштења Цамбридге одјељења за међународне испите и четири водеће свјетске ИТ компаније за обучавање полазника по напредном програму за рачунарске технологије.

Мицрософт, Зенд, Адобе, Орацле, Аутодеск, Цисцо, МикроТик и Цамбридге само су неки од бројних цертификата које можете бесплатно добити након школовања на ИТАцадемy. Поред тога што су код послодаваца веома цијењени, ови цертификати ће представљати гарант знања и бити сигурна карта за ваше успјешно ИТ путовање.

<х2>Овог љета промијените свој живот из коријена!

Ако се одлучите да ове године инвестирате у школовање на ИТАцадемy, већ сљедећег љета ћете радити на својим првим правим пројектима и уживати у плодовима свог рада.

Многи <а стyле="цолор: #ба372а;" хреф="хттпс://www.ит-академија.цом/утисци-искуства-успеси-насих-полазника?утм_соурце=Ртвбн&утм_медиум=НајбољаЛастМинутеПонуда&утм_цампаигн=Портали">полазници ИТАцадемy почињу да зарађују већ током првих мјесеци школовања.

Зато немојте пропустити ову јединствену ласт минуте понуду, која вам доноси уштеду од преко 650 еура, могућност уписа на већи број рата и додатне олакшице за незапослене!

Овог љета започните своје најважније путовање и закорачите ка сигурној будућности одлично плаћеног ИТ стручњака.

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар