Дамир потврдио да ради песму за Вању: Истина је, Цеца ме је звала!

Дисквалификована кандидаткиња музичког такмичења “Звезде Гранда”, Вања Кнежевић, спрема свој први сингл и то захваљујући Цеци Ражнатовић што је потврдио и певачицин дугогодишњи сарадник Дамир Хандановић.

Забава 05.04.2021 | 18:32
Дамир потврдио да ради песму за  Вању: Истина је, Цеца ме је звала!

Наиме, у медијима се појавила информација да је Ражнатовићка ријешила да се нађе дисквалификованој такмичарки, као и да је ангажовала своје пријатеље и пословне партнере да јој помогну у овој намјери.

С обзиром на то да је композитор и текстописац Дамир Хандановић Цецин дугогодишњи сарадник, позвали смо га како бисмо сазнали да ли је можда он ангажован на првом Вањином синглу, што нам је он и потврдио.

– Истина је, радим пјесму за Вању Кнежевић… Звала ме је Цеца – љубазно нам је потврдио Хандановић.

Вања је претходних дана боравила у Београду гдје је у студију имала тонске пробе, као и снимање вокала.

Након Дамира, контактирали смо и Вању Кнежевић која није могла да сакрије срећу што ће добити своју прву пјесму.

– Истина је да радим са Дамиром Хандановићем, на својој првој пјесми и свакако да сам пресрећна због тога. Још увијек нисам свјесна шта ми се дешава, јер се све тако брзо одвија, као да сам се пробудила из неког ружног сна и сада уживам у дивним стварима. Надам се ће реакције публике бити добре, трудимо се да све буде како треба и како смо замислили. Надам се да ћу оправдати очекивања – рекла нам је Вања.

Подсјетимо, прије дисквалификације, Вања је на свом Инстагараму рипостовала туђе неумесне коментаре и увреде на Карлеушин рачун које су људи писали након емитоване емисије, у којој је дошло до “сукоба” Јелене и Вање.

(Сензација.ба Фото: принтсцреен)

Коментари / 0

Оставите коментар