Водитељ који је вријеђао Меган Маркл дао отказ

Британски новинар Пирс Морган напустио је емисију "Добро јутро, Британијо", због реакција које су изазвали његови коментари на интервју принца Харија и Меган Маркл.

Магазин 09.03.2021 | 23:09
Водитељ који је вријеђао Меган Маркл дао отказ

Он се дефинитивно неће вратити у емисију, саопштили су из ИТВ, мреже на којој се емитује јутарњи програм који је водио.

Подсетимо, Пирс Морган је недавно изјавио како "не би веровао Меган Маркл ни да му чита временску прогнозу", након интервјуа који су она и британски принц Хари дали Опри Винфри, а у ком су открили до сада непознате детаље о свом животу у краљевској породици.

У низу твитова које је објављивао непосредно након што је интервју емитован, водитељ је бранио краљицу и монархију, али је и одговарао на оптужбе Меган Маркл за расизам који је доживела када је била део краљевске породице, чак је и вређајући да је све одглумила.

"Да ли је касно за номинације за Оскара?", "Не бих веровао Меган Маркл ни да ми чита временску прогнозу", само су неке од његових објава.

Незадовољни гледаоци су покренули лавину коментара на друштвеним мрежама, незадовољни оваквим његовим ставом и коментарима. Изгледа да им је захтев да Пирс оде коначно и успео.

Након два дана, стигла је и реакција Бакингемске палате на низ оптужби које су изнете у овом интервјуу.

(Б92)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Дане

10.03.2021 03:33

Нема више слободе говора на западу. Више слободе говора сада има на истоку него на западу. Корона је добродошла да се слободе још више умање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ме

10.03.2021 11:37

Ова сељацина, и треба да иде са Тв-а... глуп је ко Тоцак...

ОДГОВОРИТЕ