Огласила се краљица о интервјуу који је уздрмао палату

Из Бакингемске палате објавили су одговор на интервју Меган Маркл и принца Харија.

Магазин 09.03.2021 | 19:59
Огласила се краљица о интервјуу који је уздрмао палату

"Цијела породица је веома тужна због сазнања како је неколико прошлих година било изазовно за Харија и Меган", стоји у изјави коју је објавила Бакингемске палата у име краљице Елизабете.

"Проблеми који се спомињу, посебно онај који се тиче расе, су забрињавајући. Породица је то схватила веома озбиљно и ријешиће их приватно. Хари, Меган и Арчи ће увијек бити вољени чланови породице", стоји у изјави.

Подсјећамо, Меган и Хари су у експлозивном интервјуу изнијели неке оптужбе на рачун краљевске породице, а у јавности је посебно одјекнула изјава да је неке чланове краљевске породице бринула боја коже њиховог сина Арчија.

"Било је забринутости и неколико разговора о томе колико би му кожа могла бити тамна кад се роди", рекла је.

Породица је те разговоре водила с Харијем, рекла је Меган. Одбила је да открије ко је био укључен у те разговоре. "То би за њих било врло штетно", сматра.

Опра Винфри касније је питала принца Харија о разговорима које је водио с краљевском породицом о Арчију док је Меган била трудна, односно о забринутости о дјечаковој боји коже.

"Тај разговор никад нећу открити. Било је неугодно и био сам шокиран", рекао је он.

Када је Опра питала може ли открити питања која су му постављена током разговора, одбио је рекавши: "Није ми угодно о томе говорити."

(Агенције)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

09.03.2021 19:43

Сто реце моја пријатељица, и сто каже стара народна изрека, “Док се није оженио, није знао колико су му лоши отац и матер.” ????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Qуеен

09.03.2021 20:16

Ста сте оцекивали,да краљица пристане да буде дио овог риалитија.Културан одговор који не даје простор ни за какве реплике и јасноцу да их ови висе не занимају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Има тога

09.03.2021 21:13

И у најбољим породицамс.

ОДГОВОРИТЕ