Звезда велики клуб, остварила највеће успјехе

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић сумирао је утиске на крају 2020. године и време проведено откад је у клубу.

Фудбал 19.12.2020 | 09:45
Звезда велики клуб, остварила највеће успјехе

"Волим да подсећам да не бисмо заборавили, када сам дошао у клуб, да не тражим ни подршку, ни новац, само време да направимо велику Звезду. Надам се да смо то успели, верујем да је Звезда направила највеће успехе у протеклих 25 година", рекао је Терзић.

Звездин директор је посебно истакао новац који је клуб зарадио у претходних неколико година.

"Успеси су препознати ван граница, па сам тако добио позив престижног универзитета Хајделберг да будем предавач и говорим о успесима Звезде. Ми смо за шест и по година донели 130.000.000 евра. Не знам колико компанија је то успели из Србије... Платили смо 25 милиона евра само држави на порез, у инфраструктуру смо улажили 7.000.000. У овом периоду смо у плусу 20.000.000 евра".

Терзић најављује и пету титулу шампиона Србије у свом мандату.

"Освојили смо четири титуле, а дубоко сам уверен да ћемо освојити и пету. Много потцењују Суперлигу Србије, а она је 16. у Европи. Подигли смо коефицијент у великој мери, како наш тако и земље. Створили смо конкурентан тим да одговори свим циљевима, који има велику тржишну вредност".

Директор Звезде истиче да су од добрих резултата његовог клуба директор профитирали и остали српски клубови.

"Играли смо четири групне фазе УЕФА такмичења, довели смо великане, Арсенал, Ливерпул, ПСЖ, Тотенхем, Бајерн, Наполи, сада Милан. Два пута смо играли пролеће. На име солидарности и резултата у Европи, донели смо 8.000.000 евра за развој нашег фудбала у целој земљи. Директно свим клубовима"

Терзић је поменуо и своје "наследнике".

"Направили смо одржив систем у Црвеној звезду,и ако једног дана одемо, оставићемо наследницима капитално наслеђе, да могу без пробема да остварују приход".

(Б92/М.С.) 

Коментари / 0

Оставите коментар