Ана се не боји више короне као пре па отворила врата свог дома!

Певачица Ана Бекута последње месеце током пандемије коронавируса провела је у топлини свог породичног дома.

Забава 17.12.2020 | 21:50
Ана се не боји више короне као пре па отворила врата свог дома!

Она је отворила врата свог дома, па је открила да се сада више не плаши короне као што је пре.

"Тај страх је био велики, али с временом сам схватила да не треба толико да се плашим, некако смо се и ми прилагодили. Уживамо, долазе нам унуци свакодневно, посећују нас", рекла је Ана.

Она је показала и своју новогодишњу бајку, те је признала да су јој у декорисању помогли унуци.

"Окитили смо кућу, у томе су ми помогли Соња и Бранко, моји унуци, потрудили су се да нам улепшају ове дане", навела је поносно Бекута у емисији "Премијера".

Подсетимо, Ана Бекута прва је међу њима која је поделила искрене бриге које јој се мотају по глави ових дана. Она је недавно поделила са јавношћу да јој недостају дружења са публиком, а сада је ближе објаснила свој став.

"Растужује ме када се моје пређашње поруке у делу јавности тумаче као кукање зато што не радим. Не, не кукам и не, не радим. Ко сам ја да кукам, жива и здрава, поред хиљада оболелих који се ових дана боре за живот? Ко сам ја да се жалим поред наших лекара који сваки дан неуморно раде прековремено и за бедне плате ризикују здравље и живот. Иза мене је 35 година каријере и читав један живот. Било је и добрих и лоших дана. Срећна сам што сам зарадила за живот радећи оно што највише волим – певајући. Зато је страшно гледати и слушати колеге из земље и региона који навијају да се поново отворе клубови како би могли поново да певамо. Да ли сте нормални? Ниједан људски живот није вредан нечијег наступа, а ни нечије каријере. Ниједан људски живот", поручила је Ана за Блиц.

Извор: Курир.рс фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар