Ana se ne boji više korone kao pre pa otvorila vrata svog doma!

Pevačica Ana Bekuta poslednje mesece tokom pandemije koronavirusa provela je u toplini svog porodičnog doma.

Zabava 17.12.2020 | 21:50
Ana se ne boji više korone kao pre pa otvorila vrata svog doma!

Ona je otvorila vrata svog doma, pa je otkrila da se sada više ne plaši korone kao što je pre.

"Taj strah je bio veliki, ali s vremenom sam shvatila da ne treba toliko da se plašim, nekako smo se i mi prilagodili. Uživamo, dolaze nam unuci svakodnevno, posećuju nas", rekla je Ana.

Ona je pokazala i svoju novogodišnju bajku, te je priznala da su joj u dekorisanju pomogli unuci.

"Okitili smo kuću, u tome su mi pomogli Sonja i Branko, moji unuci, potrudili su se da nam ulepšaju ove dane", navela je ponosno Bekuta u emisiji "Premijera".

Podsetimo, Ana Bekuta prva je među njima koja je podelila iskrene brige koje joj se motaju po glavi ovih dana. Ona je nedavno podelila sa javnošću da joj nedostaju druženja sa publikom, a sada je bliže objasnila svoj stav.

"Rastužuje me kada se moje pređašnje poruke u delu javnosti tumače kao kukanje zato što ne radim. Ne, ne kukam i ne, ne radim. Ko sam ja da kukam, živa i zdrava, pored hiljada obolelih koji se ovih dana bore za život? Ko sam ja da se žalim pored naših lekara koji svaki dan neumorno rade prekovremeno i za bedne plate rizikuju zdravlje i život. Iza mene je 35 godina karijere i čitav jedan život. Bilo je i dobrih i loših dana. Srećna sam što sam zaradila za život radeći ono što najviše volim – pevajući. Zato je strašno gledati i slušati kolege iz zemlje i regiona koji navijaju da se ponovo otvore klubovi kako bi mogli ponovo da pevamo. Da li ste normalni? Nijedan ljudski život nije vredan nečijeg nastupa, a ni nečije karijere. Nijedan ljudski život", poručila je Ana za Blic.

Izvor: Kurir.rs foto: printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar