Лидија Вукићевић открила тајну свог изгледа али и да ли намерава да се поново удаје!

Глумица Лидија Вукићевић велики је поборник природног изгледа, и веома води рачуна о свом изгледу и телу, а резултат за то је њен младолик изглед.

Забава 15.12.2020 | 20:29
Лидија Вукићевић открила тајну свог изгледа али и да ли намерава да се поново удаје!

- На себи не бих ништа урадила, зато што ми је Бог дао све оно што ми треба. Притом је подарио и овакву косу, која није баш свакидашња, и ја сам јако срећна због тога, пошто никада нисам хтела да личим на неке друге. Искрено речено, ни други нису могли да личе на мене. Негујем ту индивидуалност и сматрам да је данас дошло неко време да су сви исти, па кад их видим, не знам која је која. Мислим да је то јако лоше за један народ, бити сличан, имати исте фризуре, то униформисано никада нисам волела. Јако сам задовољна собом - рекла је она. 

Лидија иза себе има један науспели брак из којег је добила два сина, а сада је проговорила о свом љубавном животу и открила да ли је заљубљена, као и да ли планира да се поново удаје. 

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2020-12-15/12152020064329.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="666" />

- Заљубљена увек јесам. Е, не можете да знате у кога...За љубав увек стајем на луди камен, али да се удајем, никада нисам желела више. Имала сам бројне понуде после развода, али ја сам увек говорила ту једну реченицу: Пробала једном, видела и не знам шта ту није јасно. Сматрам да је љубав најважнија и да брак нема много везе са тим.

Извор: Курир.рс фото: принтсцреен

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ре

16.12.2020 06:50

КО јој даје паре, јел је плаћају за замајавање народа. На њиву са њом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ова

16.12.2020 22:01

Тема,постала је вец излизана.У задњих годину дана о овом сте писали стотињак пута.ДОСАДНО.