Lidija Vukićević otkrila tajnu svog izgleda ali i da li namerava da se ponovo udaje!

Glumica Lidija Vukićević veliki je pobornik prirodnog izgleda, i veoma vodi računa o svom izgledu i telu, a rezultat za to je njen mladolik izgled.

Zabava 15.12.2020 | 20:29
Lidija Vukićević otkrila tajnu svog izgleda ali i da li namerava da se ponovo udaje!

- Na sebi ne bih ništa uradila, zato što mi je Bog dao sve ono što mi treba. Pritom je podario i ovakvu kosu, koja nije baš svakidašnja, i ja sam jako srećna zbog toga, pošto nikada nisam htela da ličim na neke druge. Iskreno rečeno, ni drugi nisu mogli da liče na mene. Negujem tu individualnost i smatram da je danas došlo neko vreme da su svi isti, pa kad ih vidim, ne znam koja je koja. Mislim da je to jako loše za jedan narod, biti sličan, imati iste frizure, to uniformisano nikada nisam volela. Jako sam zadovoljna sobom - rekla je ona. 

Lidija iza sebe ima jedan nauspeli brak iz kojeg je dobila dva sina, a sada je progovorila o svom ljubavnom životu i otkrila da li je zaljubljena, kao i da li planira da se ponovo udaje. 

- Zaljubljena uvek jesam. E, ne možete da znate u koga...Za ljubav uvek stajem na ludi kamen, ali da se udajem, nikada nisam želela više. Imala sam brojne ponude posle razvoda, ali ja sam uvek govorila tu jednu rečenicu: Probala jednom, videla i ne znam šta tu nije jasno. Smatram da je ljubav najvažnija i da brak nema mnogo veze sa tim.

Izvor: Kurir.rs foto: printscreen

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

re

16.12.2020 06:50

KO joj daje pare, jel je plaćaju za zamajavanje naroda. Na njivu sa njom.

ODGOVORITE
Name

Ova

16.12.2020 22:01

Tema,postala je vec izlizana.U zadnjih godinu dana o ovom ste pisali stotinjak puta.DOSADNO.