Ивану Бекјареву се погоршало стање, тешко дише!

Ивану Бекјареву, који се пре 11 дана заразио короном, погоршало се здравствено стање, па је премештен на Инфективну клинику.

Магазин 06.11.2020 | 13:52
Ивану Бекјареву се погоршало стање, тешко дише!

Глумац је једва смогао снаге да каже неколико реченица.

"Боле ме плућа и тешко дишем, ужасно се осећам. Данима сам на Инфективној клиници, нисам добро, али надам се да ћу ускоро кући", каже Бекјарев.

Глумац је сазнао да је позитиван на ковид-19 док је снимао филм због чега је одмах напустио сет. На почетку се, како је рекао, осећао добро.

"Тренутно сам на инфузији и немам никакве симптоме. Пре неколико дана сам сазнао да сам позитиван на вирус и одмах сам прекинуо снимање филма. Надам се да ће све проћи добро, да ће ме ускоро пустити кући и да ћемо моћи да наставимо са радом на филму", рекао је тада глумац.

Од коронавируса тренутно се лече и његове колеге Анђелка Прпић, Нела Михаиловић, Милица Милша, Сузана Петричевић, Весна Чипчић и редитељ Срдан Голубовић.

Лаушу све боље

Жарко Лаушевић и даље је на болничком лечењу у КБЦ "Бежанијска коса". Он је пре десет дана примљен у лошем стању, али му је сада боље. Славни глумац се наводно заразио ковидом 23. октобра, током операције цисте на зубу.

(Курир.рс Фото: принтсцреен)

Коментари / 0

Оставите коментар