Преминуо чувени рокер Кен Хенсли!

Бивши клавијатуриста бенда Јураја хип (Уриах Хееп) Кен Хенсли преминуо је 4. новембра, открива његов брат Тревор Хенсли.

Магазин 05.11.2020 | 20:25
Преминуо чувени рокер Кен Хенсли!

Имао је 75 година а тужну вест објавио је данас његов брат Тревор на Фејсбуку.

"Тешка срца ово пишем да бих вас обавестио да је мој брат Кен Хенслеи преминуо мирно у среду увече", написао је Тревор Хенсли.

"Његова прелепа супруга Моника била је уз њега и тешила је Кена у последњих неколико минута с нама. Сви смо скрхани овим трагичним и невероватно неочекиваним губитком и молимо вас да нам дате мало простора и времена да се са тим помиримо. Кен ц́е бити кремиран на приватној церемонији у Шпанији, па вас молимо да не тражите информације о сахрани. Кен је отишао, али никада нец́е бити заборављен и увек ц́е бити у нашим срцима. Будите сигурни тамо напољу", написао је.

Кеннет Вилијем Дејвид Хенсли (24. август 1945 - 4. новембар 2020) је био енглески кантаутор, мултиинструменталиста и продуцент, најпознатији по раду са бендом Јураја хип током 1970-их.

Током овог периода написао је или написао вец́ину песама бенда, укључујуц́и хит синглове "Ладy ин Блацк" (на којима је певао водец́е вокале), "Еасy Ливин", "Фрее Ме"...

Извор: Курир.рс Фото: профимедиа

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ме

05.11.2020 20:20

Легенда био, И остаце велика легенда.. његова музика це зивјети са нама заувјек

ОДГОВОРИТЕ