Бајавић напушта мјесто селектора Змајева

Селектор фудбалске А репрезентације Босне и Херцеговине Душан Бајевић је, пред сутрашњи меч против Холандије на Билином полу у Зеници, поручио како сви играчи знају шта их чека.

Фудбал 10.10.2020 | 14:13
Бајавић напушта мјесто селектора Змајева

Како преноси Н1, Бајевић је рекао да ће бити нових имена, других играча којима ће се дати шанса а за које вјерује да могу помоћи репрезентацији БиХ.

У згради Ногометног/Фудбалског савеза БиХ (Н/ФС БиХ) данас је одржана званична конференција за новинаре пред сусрет трећег кола групе 1 УЕФА А Лиге нација између БиХ и Холандије, који је на распореду у недјељу од 18 сати на стадиону ”Билино поље” Зеници.

Коментаришућо пораз од Сјеверне Ирске, Бајевић је рекао да су момци дали све од себе.

На питање да ли себе види дугорочније на клупи репрезентације БиХ, Бајевић је одговорио:

"Мени је циљ да ово завршим колико је могуће најбоље, а касније ће репрезентација имати новог селектора којег буде жељела. Ту сам на располагању за сваку помоћ која буде требала. Мислим да постоје изузетно добри и амбициозни тренери који могу да воде репрезентацију."

Осврнувши се и на сусрет против Холандије, Бајевић је казао како сви играчи знају шта их чека.

"Мислим да сви играчи знају шта их чека против Холандије. Сваку утакмицу ћемо покушати одиграти што боље. Не предајемо се и идемо даље”, рекао је Бајевић.

Упитан да ли би БиХ била задовољна бодом, наводи како је сваки резултат осим пораза задовољавајући.

“Сваки резултат осим пораза је задовољавајући. Евентуални бод против Холандије може бити добар, јер сљедеће седмице у Пољској морамо ићи на побједу. Имамо доста играча који су већ ту дуже вријеме, исто тако имали проблема у почетку око скупљања играча. Имамо повријеђене играче који су доста уморни, други имају неке повреде које не знамо да ли ћемо моћи санирати до сутра, али биће нових имена, других играча којима ће се дати шанса а за које вјерујемо да могу помоћи репрезентацији БиХ", закључио је Бајевић.

(БН/Н!)

Коментари / 0

Оставите коментар