Млади инфлуенсер преминуо у 17.години - предозирао се леком!

Популарни блогер и Инстаграм звезда Итан Питерс преминуо је са само 17 година, а детаљи смрти још нису службено саопштено, али светски медији пишу да се претпоставља како се предозирао леком против болова.

Забава 07.09.2020 | 20:09
Млади инфлуенсер преминуо у 17.години - предозирао се леком!

Тужне вести објавила је његова колегиница и блиска пријатељица Ава Луиз, уједно откривши да се Итан борио са зависношћу од таблета последњих неколико месеци.

"Мој најбољи пријатељ на целом свету, мој близанац по ватри. Једина особа уз мене кад нисам имала никог. Волим те, немам речи. Волела бих да сам знала колико је гадно. Знам шта би волео да сад кажем, али срце ми је сломљено. Почивај у миру", написала је.

"Зависност је болест. Последњих недеља разговарала сам са њим о томе, његови ближњи су били су у страху. Волела бих да сам се више потрудила, да сам се драла на њега и да му нисам дала ниједну таблету коју је узео. Само два лека убила су мог пријатеља. Само два. Немојте их узимати, будите сигурни, не желите да се ваш најбољи пријатељ осећа као ја сада", наставила је.

Она је додала да је Итан почео да узима лекове пре годину дана, када никако није могао да се носи са теретом славе. Такође је нагласила да је био завистан, али да такве људе не треба стављати на стуб срам.

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар