Mladi influenser preminuo u 17.godini - predozirao se lekom!

Popularni bloger i Instagram zvezda Itan Piters preminuo je sa samo 17 godina, a detalji smrti još nisu službeno saopšteno, ali svetski mediji pišu da se pretpostavlja kako se predozirao lekom protiv bolova.

Zabava 07.09.2020 | 20:09
Mladi influenser preminuo u 17.godini - predozirao se lekom!

Tužne vesti objavila je njegova koleginica i bliska prijateljica Ava Luiz, ujedno otkrivši da se Itan borio sa zavisnošću od tableta poslednjih nekoliko meseci.

"Moj najbolji prijatelj na celom svetu, moj blizanac po vatri. Jedina osoba uz mene kad nisam imala nikog. Volim te, nemam reči. Volela bih da sam znala koliko je gadno. Znam šta bi voleo da sad kažem, ali srce mi je slomljeno. Počivaj u miru", napisala je.

"Zavisnost je bolest. Poslednjih nedelja razgovarala sam sa njim o tome, njegovi bližnji su bili su u strahu. Volela bih da sam se više potrudila, da sam se drala na njega i da mu nisam dala nijednu tabletu koju je uzeo. Samo dva leka ubila su mog prijatelja. Samo dva. Nemojte ih uzimati, budite sigurni, ne želite da se vaš najbolji prijatelj oseća kao ja sada", nastavila je.

Ona je dodala da je Itan počeo da uzima lekove pre godinu dana, kada nikako nije mogao da se nosi sa teretom slave. Takođe je naglasila da je bio zavistan, ali da takve ljude ne treba stavljati na stub sram.

Izvor: Kurir.rs Foto: printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar