Каја дреши кесу ћерки за пунолетство!

Популарна певачица Катарина Каја Остојић важи за једну од најлепших и најзгоднијих на овим просторима. Она изгледа и доста младо, па многе изненађује чињеница да њена ћерка ускоро слави свој 18. рођендан.

Забава 13.08.2020 | 18:53
Каја дреши кесу ћерки за пунолетство!

Каја је Николину добила из свог првог брака са Николом Драгојловићем. Поводом ћеркиног рођендана, Каја је открила какви су планови за прославу пунолетства, као и шта ће поклонити својој ћерки.

- Ништа нисмо још испланирали. Она треба сама да организује прославу, ако то буде желела. Она није баш у том фазону, деца у Бриселу су мало другачија, него овде. Она је више за то да добије новац, него да улаже у те неке забаве. Од маме лова за рођендан. Ја сам за то да те паре стави са стране, док не смисли у шта да их уложи - рекла је Каја.

 
 
 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Не могу лазне људе. Лазне осмехе. Лазна пријатељства. Долазим из земље у којој цветају “пријатељства” као пецурке после кисе, она инстант зблизавања и обозавања која обицно крију неку мрацну прицу иза себе. Најцесце су то ситуације кад се, рецимо, посвадјају две пријатељице, па ова једна брзе боље отрци код највецег непријатеља своје сада вец бивсе пријатељице, па се са њом уортачи. Па онда заједно овој набијају рогове. То прсте слике, изјаве љубави, бфф тагови, смицалице, цуда. То је код нас готово обавезан корак након сто се прекине једно пријатељство. Мора јос која ножекања да се забоде, није доста. Далеко им лепа куца, сто даље од моје... Ја сам себи родила најбољу пријатељицу, зар нисам највеци цар на свету? ☺️??‍? @николинадрагојловиц

А пост схаред бy К А Y А (@каyа_остојиц) он

Певачица је открила и каква је њена ћерка као ђак, као и какве су јој амбиције.

- Има још годину дана да заврши средњу школу. Направила је годину дана паузе због језика, па ће видети који ће факултет да упише. Језик је научила перфектно, најбољи је ђак у школи. Њена љубав је медицина и природне науке. Ја је форсирам да упише економију или неку пословну школу. Универзитет који је више у смеру финансија. Мислим да је то исплативије. Фасцинантно ми је да ускоро пуни 18 година. Како време брзо лети - изјавила је Каја.

Извор: Ало.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар